Ελεγχόμενη στάθμευση με χρέωση: Aπό πότε και που θα ισχύσει

limani skalaΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για την καλοκαιρινή περίοδο θα ισχύσει η ελεγχόμενη στάθμευση, δηλαδή η στάθμευση με την καταβολή  ποσού, ανά ώρα ή με κάρτα.

 

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 θα ξεκινήσει η λειτουργία του χώρου ελεγχόμενης στάθμευσης εντός του λιμένα Σκάλας Πάτμου, κατά τις ώρες από 08:00π.μ. έως και 10:00μ.μ.
Το τέλος χρήσης του ανωτέρω χώρου ανέρχεται στο ποσό των:
α) Είκοσι ευρώ (20,00€) ανά μήνα για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της πλατείας του οικισμού της Σκάλας και της παραλιακής οδού, από την διασταύρωση με την οδό προς Χώρα έως και το εστιατόριο ιδιοκτησίας Τσοχαλή.
Οι ανωτέρω επαγγελματίες δύνανται να προμηθεύονται την μηνιαία κάρτα από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου, δηλώνοντας τον αριθμό
κυκλοφορίας του οχήματος για το οποίο θα χρησιμοποιηθεί.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση προμήθειας της μηνιαίας κάρτας, δεν είναι εξασφαλισμένη η εύρεση θέσης στάθμευσης.

β) Ενός ευρώ (1,00€) ανά ώρα για όλους τους υπόλοιπους χρήστες του χώρου στάθμευσης. Η αγορά των ωριαίων καρτών στάθμευσης θα γίνεται από νομίμως λειτουργούσες επιχειρήσεις, οι οποίες θα τις προμηθευτούν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου έναντι 0,90€ (ποσοστό κέρδους 10%), προκαταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο.
Κατόπιν τούτου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να προμηθευτούν τις ανωτέρω κάρτες, δεδομένου ότι από την 1η Ιουνίου 2018 και ως την 30η Σεπτεμβρίου 2018 θα επιβάλλεται στους οδηγούς που θα χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης χωρίς να καταβάλλουν το αναλογούν τέλος διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι ευρώ (20,00€).

Ο Πρόεδρος
Στόικος Γρηγόριος
Δήμαρχος Πάτμου

Κοινοποιήστε:
Κύλιση στην κορυφή