Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση την 13η του μηνός Αυγούστου 2026, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 δια ζώσης στο γραφείο της Υπηρεσίας μας και με τηλεδιάσκεψη (με τη χρήση της πλατφόρμας «Zoom – e:Presence.gov.gr»), για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:
- Έγκριση πραγματοποίησης έκτακτης συνεδρίασης
- Εξέταση της υπ’ αριθμ. 1461/11-08-2026 αίτησης του Μανιά Γεωργίου του Εμμανουήλ περί παραχώρησης του ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Λειψών για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων
- Καθορισμός του ύψους των εξόδων παράστασης του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Π., σύμφωνα με την ΚΥΑ 705/08-07-2026 (ΦΕΚ 973/08-07-2026 τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ.).
Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, δεδομένου ότι: α) ο αιτών επιθυμεί την παραχώρηση για την διενέργεια πανηγυριών στις 14, 15 και 22 Αυγούστου και β) πρέπει να επανακαθοριστεί το ύψος των εξόδων παράστασης του Προέδρου και του Αντιπροέδρου βάσει της νέας Κ.Υ.Α.
Παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τον κ. Πρόεδρο του Δ.Σ. για τον τρόπο συμμετοχής σας στην ως άνω συνεδρίαση (είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης) έως ώρα 10:30π.μ.
Ο Πρόεδρος
Νικήτας Τσαμπαλάκης
Δήμαρχος Πάτμου















