patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

Στην Πάτμο οι συναυλίες OPERA ANTIQUA από το νεανικό σχήμα Diverse & Bizarre

Opera Antiqua Rodos 2

Την ερχόμενη εβδομάδα συνεχίζεται ο κύκλος συναυλιών παλαιάς μουσικής με τίτλο "Opera Antiqua" από το πολιτιστικό σωματείο "ANACREΩΝ", με διοργανωτή το τμήμα πολιτισμού της Περιφέρειας Ν.ΑΙ. και το Επαρχείο Καλύμνου- Λέρου και Πάτμου.
Σε συνέχεια των επιτυχημένων παρουσιάσεων σε Ρόδο και Κω, το πενταμελές νεανικό μουσικό σχήμα παλαιάς μουσικής Diverse & Bizarre που πλαισιώνεται από δύο εξαίρετους σολίστ, τη σοπράνο Λήδα Δημητριάδη και τον κόντρα τενόρο Σταμάτη Παυλούς, θα βρεθούν την Πέμπτη 18 Απριλίου το βράδυ (20:00) στην Πάτμο, στο ΠΑΤΜΙΟΝ  που παραχωρήθηκε από το Δήμο Πάτμου και το Δ.Σ του Πάτμιου πνευματικού κέντρου για τη διοργάνωση της συναυλίας.Opera Antiqua Poster Patmos

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η πρόσκληση, λόγω του είδους της μουσικής και του ρεπερτορίου, απευθύνεται και στην εκπαιδευτική κοινότητα των νησιών (εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς). Το σωματείο " ANACREΩΝ" εξασφάλισε σε τοπικό επίπεδο τις ευγενικές χορηγίες φιλοξενίας  CRHIS HOTEL hearty hospitality , καθώς και επικοινωνίας  Patmos Radio91 και ΑΙΓΑΙΟ T.V.

Σύμφωνα με το Δελτίο τύπου του προέδρου  του Δ.Σ. του Σωματείου  "ΑNACREΩN"   κ. Μιχαήλ Παυλούς το Σάββατο βράδυ 20:00 η συναυλία θα επαναληφθεί στο νησί της Αρτέμιδας, στο δημοτικό κινηματοθέατρο Λακκίου, που παραχωρήθηκε από το Δήμο Λέρου και το Δ.Σ του ΔΟΠΑΙΣΑΠ.

Χορηγός φιλοξενίας ανέλαβε το εξαίρετο ξενοδοχειακό συγκρότημα Krithoni's Paradise Hotel, και χορηγός επικοινωνίας το ΑΙΓΑΙΟ T.V.

Οι φίλοι της μουσικής των νησιών μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σκηνές από μυθολογικές όπερες σπουδαίων συνθετών (Cavalli, Handel,Vivaldi κ.α.) με ήρωες από την ελληνική μυθολογία του Θησέα και της Αριάδνης, του Πτολεμαίου και της Σεμέλης και του Άδμητου και Αντιγόνης.

Opera Antiqua Rodos