patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ.


MALAXIAS MIXAHL

 

Ο Επ. Καθηγητής Ορθοπαιδικής της Ιατρικής Σχολής EUC Φραγκφούρτης, Δρ. Μιχαήλ-Αλέξανδρος Μαλαχιάς, θα επισκεφτεί την Σκάλα Πάτμου (Χοχλακάς) για εξέταση ορθοπαιδικών ασθενών, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ: 6936503290, website: www.malahias.gr), την παρακάτω ημέρα του μήνα Απρίλη:

 

Σάββατο 27 Απρίλη
Κυριακή (πρωί) 28 Απρίλη

 

Ο Επ. Καθηγητής Ορθοπαιδικής της Ιατρικής Σχολής EUC Φραγκφούρτης (Γερμανία), Δρ. Μαλαχιάς, είναι ένας διεθνώς εκπαιδευμένος Ορθοπεδικός Χειρουργός με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο (114 διεθνώς δημοσιευμένες μελέτες στο Pubmed).

 

Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητα και το διδακτορικό του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εξειδικεύτηκε σε διεθνή ακαδημαϊκά κέντρα του υψηλότερου επιπέδου, όπως το κορυφαίο ορθοπαιδικό νοσοκομείο της Αμερικής (Νο1 επί 14 συναπτά έτη), Hospital for Special Surgery (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ), η Clinica Ars Medica (Λουγκάνο, Ελβετία), και η ATOS Klinik (Χαϊδελβέργη, Γερμανία).


Μετά από πολυετή χειρουργική εξειδίκευση στο εξωτερικό (πληροφορίες: www.malahias.gr), ο Δρ. Μαλαχιάς επέστρεψε πέρυσι στην Ελλάδα, για να ασκήσει την ορθοπαιδική επιστήμη ως Διευθυντής της Γ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Therapis General Hospital (Αστυδάμαντος 83, Αθήνα -πίσω από το Hilton).