patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΤΜΟΥ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑ Ή ΞΕΝΩΝΑ

CHORA 1

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πάτμου και Πατριαρχικός Έξαρχος Πάτμου

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Δημόσιο ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκμισθώσεως οικίας στην Χώρα Πάτμου (θέση ΛΑΟΥΡΑ) επιφανείας 96 τ.μ. για χρήση ξενώνα ή αμιγώς οικίας (ΚΑΕΚ 100600356010).
Ημερομηνία διαγωνισμού και καταληκτική ημερομηνία και ώρα Υποβολής Προσφορών: Παρασκευή , 30/07/2021 12:30 μ.μ.
Τόπος διαγωνισμού: ΙΜΠ, Χώρα Δ. Πάτμου Ν. Δωδεκανήσου
Αντικείμενο της Διακηρύξεως αποτελεί η ανάδειξη πρώτου πλειοδότη (αναδόχου) εκμισθώσεως οικίας στην Χώρα Πάτμου (θέση ΛΑΟΥΡΑ) επιφανείας 96 τ.μ. για χρήση ξενώνα ή αμιγώς οικίας .


Τιμή α’ προσφοράς του ετήσιου μισθώματος ορίζεται το ποσό των 6.000 ευρώ πλέον τέλους χαρτοσήμου 3.6% πλέον τέλους χαρτοσήμου με αύξηση 2.5% ανά διετία μετά την πρώτη διετία για το υπόλοιπο της διάρκειας της μίσθωσης .
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε δώδεκα (10) έτη και η εγγύηση ίση με ένα ετήσιο μίσθωμα .
Για να γίνει κάποιος δεκτός στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσει εγγυητική επιστολή συμμετοχής, η οποία εκδίδεται από πιστωτικά ιδρύματα ή άλλα νομικά πρόσωπα που έχουν το δικαίωμα αυτό, για το ποσό των 6.000 ευρώ.


Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν έγγραφες προσφορές, είτε αυτοπροσώπως, είτε δια του νομίμου εκπροσώπου των διαγωνιζόμενων ή µε νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, οι οποίες πρωτοκολλούνται στο Πρωτόκολλο της Γραμματείας της ΙΜΠ, Χώρα Δ. Πάτμου Ν. Δωδεκανήσου, Πάτμος ΤΚ 855 00, το αργότερο μέχρι και την καταληκτική ημέρα του διαγωνισμού, δηλ. την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 12.30 μ.μ.


Κατά τα λοιπά, ο διαγωνισμός θα γίνει σύμφωνα με τους όρους που επισυνάπτονται στα παραρτήματα Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Γενικές Προϋποθέσεις Συμμετοχής. Παραρτήματα - Υποδείγματα: α) Οικονομικής Προσφοράς Σύμβασης, β) Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής και γ) Σύμβασης Μίσθωσης. Η παρούσα διακήρυξη μαζί με τα παραρτήματά της είναι διαθέσιμη και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.patmosmonastery.gr.

 

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πάτμου
Κύριλλος Πέντες