patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

H επίτιμη πρόξενος της Αυστρίας στην Πάτμο για την εκδήλωση ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

SIBYLE NOSTALGIA 46

Στις 3 Αυγούστου παρουσιάστηκε στο Πάτμιον πνευματικό κέντρο το έργο «Νοσταλγία» της γνωστής δημοσιογράφου της Βιέννης και λάτρη της Πάτμου, Dr Sibylle Fritsch. Καλλιτεχνικός συντονιστής της βραδιάς ήταν ο εξαίρετος πιανίστας Βασίλης Κωνσταντίνου. Τη βραδιά έντυσαν με τις μελωδικές φωνές τους οι Gabi Schuchter, η Yulia Savrasova και ο Luca Lombardo, με μελωδίες κα ποίηση από την Ελλάδα και την Αυστρία.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας της Δημοκρατίας της Αυστρίας, του μη κερδοσκοπικού αυστριακού Πολιτιστικού Συλλόγου WORT UND SPIELE, σε συνεργασία με το Πνευματικό κέντρο Δήμου Πάτμου, τον ραδιοφωνικό σταθμό Πάτμου 91.0 και τελούσε υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προξενείου της Αυστρίας στα Δωδεκάνησα. Ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κ. Νίκος Κουτούζος, η κ. Μαίρη Μοσχή Επίτιμος Πρόξενος της Αυστρίας στα Δωδεκάνησα, άνοιξαν την βραδιά απευθύνοντας χαιρετισμό.

 

Η Επίτιμος Πρόξενος παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Alexander König, στον ίδιο χώρο στις 4 Αυγούστου. Η εκδήλωση οργανώθηκε με τη βοήθεια του Επίτιμου Προξενείου της Αυστρίας στα Δωδεκάνησα, το οποίον στηρίζει όπως κάθε χρόνο, αυτού του είδους τις συνεργασίες, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας και Αυστρίας.