patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

 PARELSKALA25 ΦωτόΑρχείου.                                                                                                                                                                 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εορτασμού της Επετείου Ενσωματώσεως της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα

ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Α) Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών, ιδιωτικών καταστημάτων οικιών και των πλοίων που θα ναυλοχούν στο λιμάνι από της ογδόης πρωινής ώρας 6ης Μαρτίου μέχρι και της δύσεως του ηλίου της 7ης Μαρτίου 2012.

Β) Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών και των πλοίων που θα ναυλοχούν στο λιμάνι τις βραδινές ώρες της 6ης, και 7ης Μαρτίου 2012.

Ομιλίες, σχολικές εορτές με θέμα την ιστορική σημασία του μεγάλου γεγονότος της Ενσωμάτωσης από δασκάλους και καθηγητές στα σχολεία της Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης.

Ώρα 12.οο προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από αντιπροσωπείες μαθητικών Κοινοτήτων συνοδευόμενες από καθηγητές και δασκάλους της Πατμιάδος Σχολής και του Δημοτικού Σχολείου Χώρας στην προτομή του Εμμ. Ξάνθου στη Χώρα. Από αντιπροσωπείες Λυκείου, Γυμνασίου, ΕΠΑΛ και Δημοτικού Σχολείου Σκάλας στην προτομή του Δημητρίου Θέμελη στην Σκάλα και αντιπροσωπείες του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου στο Ηρώων Κάμπου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Α) Ώρα 11.00 π.μ. Δοξολογία στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και εκφώνηση του πανηγυρικού από τον κ. Τερζή Βασίλειο, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Πατμιάδος Εκκλησιαστικής Σχολής.

Β) Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του αγωνιστή και πρωτεργάτη της Φιλικής Εταιρείας Εμμ. Ξάνθου και κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ. Δήμαρχο, Διοικητή 8ου ΤΕ, Διοικητή του Α.Τ. Πάτμου και Λιμενάρχη Πάτμου. Τήρηση ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των ένδοξων νεκρών μας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ μαθητιώσας νεολαίας

Στις παραπάνω εκδηλώσεις προσκαλούνται όλοι οι Δημόσιοι και Δημοτικοί Υπάλληλοι, οι Πρόεδροι και τα Συμβούλια των Σωματείων και των Συλλόγων καθώς και ο Πατμιακός Λαός.

Ο Δήμαρχος

Στόικος Γρηγόρης