patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ NEAΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΑΤΗΝΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ»

 

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οραματιζόμενος μια καλύτερη ποιότητα ζωής για το νησί μας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Δημάρχου της Πάτμου.
Τα βασικά πιστεύω μου για πολιτικό πολιτισμό χωρίς κραυγές και αντεγκλήσεις, για διαφάνεια, διαβούλευση και συνεργασία αποτελούν σήμερα, όχι απλά άποψη και θέση για το Δήμο Πάτμου, αλλά επιτακτική ανάγκη.
Θέλω σε αυτή την πρώτη επικοινωνία μου μαζί σας, ξεκάθαρα να δηλώσω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του δημάρχου Πάτμου και να ευχαριστήσω όλους όσοι στηρίζουν την υποψηφιότητα μου και αναγνωρίζουν αρχές και αξίες.
Οι συνεργάτες μου και εγώ δικαιούμαστε και ισχυριζόμαστε ότι είμαστε ικανοί να ηγηθούμε μιας κίνησης, ενός κοινωνικού ρεύματος που μέσα από αυτόν τον απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του νησιού μας, κρατώντας αναλλοίωτα τα ιδιοχαρακτηριστικά του και θα αναπτύξει περαιτέρω, μέσα όμως από ένα πρόγραμμα και ένα γενικότερο σχέδιο ανάπτυξης της Πάτμου.
Γιατί αυτή η ανάπτυξη είναι το όραμα μας. Και είναι πρωτεύον ζήτημα για όλους εμάς . Στόχος μας είναι η αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που έχει το νησί μας. Χρέος μας είναι να διαφυλάξομε και να αναδείξομε το θρησκευτικό, ιστορικό και περιβαλλοντικό πλούτο που διαθέτομε. Είναι η απάντηση όλων, όσοι ζουν στην Πάτμο. Το οφείλομε στη νέα γενιά και στο μέλλον του τόπου.
Πρόθεση μου είναι να δημιουργήσομε ένα Δήμο, που θα θέτει στο κέντρο της πολιτικής τους, την εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη , που θα διευρύνει τη συμμετοχή του στις τοπικές αποφάσεις. Είμαστε έτοιμοι με απόλυτο σεβασμό στην τοπική Αυτοδιοίκηση, στην αξιολόγηση και ευθυκρισία της τοπικής κοινωνίας, να αναλάβομε μια σημαντική πολιτική ευθύνη και να οδηγήσομε ΜΑΖΙ το Δήμο ακόμη ψηλότερα εκεί που του αξίζει.
Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες του νησιού, έξω και πάνω από κομματικές ταυτότητες, χωρίς αποκλεισμούς, δεσμεύσεις και στείρες προκαταλήψεις, στη βάση μιας ισότιμης συνεργασίας και ανοιχτής συζήτησης να συμμετάσχει σ΄αυτήν την προσπάθεια της
ΠΑΤΗΝΙΩΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.
Για ένα κοινό όραμα για την ανάπτυξη της Πάτμου, στα πλαίσια του νέου ξεκινήματος του δήμου, με διαφάνεια, αίσθηση του χρέους, σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο χρήμα με συλλογικότητα και αλληλεγγύη.
Συνδημότες και συνδημότισσες του Δήμου Πάτμου.
Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί πεδίο ενότητας και δημιουργίας. Δώστε μας τη δυνατότητα να αφιερωθούμε με όλο μας το είναι, με όλη μας τη δύναμη και την εμπειρία, σε ένα όραμα που θα αποδείξει σε όλους, κυρίως στους νέους, όπως ο Δήμος της Πάτμου μπορεί να στεγάσει όλα μας τα όνειρα και τις ελπίδες.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του Συνδυασμού μας.

 

Με απεριόριστη εκτίμηση σε όλους σας

Εμμανουήλ Θεολ. Γρύλλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Πάτμου

Σχετικά άρθρα