
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση για την παράταξη μας η αναγνώριση της επιτυχίας των έργων του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Τουρτουλή.
Ο κ. Διαμαντής Τουρτουλής ως μέλος της παράταξής μας, ‘’Η Πάτμος Μπροστά’’, κατάφερε να λειτουργήσει άμεσα και αποτελεσματικά, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής.
Η ανάθεση των δύσκολων αρμοδιοτήτων της εξαιρετικά απαιτητικής αντιδημαρχίας «Τεχνικών Έργων, κυκλικής οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης» στο πρόσωπο ενός απολύτως άξιου και ικανού Δημοτικού Συμβούλου, όπως αυτό του κ. Τουρτουλή αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη, που όλοι δείξαμε προς εκείνον από την αρχή της προσπάθειάς μας.
Τα αποτελέσματα από την θητεία του κρίνονται από τους κατοίκους του νησιού μας απολύτως θετικά, καθώς αναμφισβήτητα κατάφερε, να επιλύσει πολλά από τα καθημερινά προβλήματα, που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι της Πάτμου εδώ και πολλά χρόνια και οφείλουμε, να τον ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες, που προσέφερε.
Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, η θέση της αντιδημαρχίας δεν ανατίθεται για ολόκληρη τη θητεία της Δημοτικής Αρχής, δηλαδή για πέντε χρόνια, αλλά εκ του νόμου αυτή ορίζεται στον έναν χρόνο. Η παράταξη μας έχει την «ευλογία», να εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο από πολύ ικανά στελέχη, τα οποία μπορούν με τη σειρά τους, να βοηθήσουν το νησί μας. Προσωπικά, θεωρώ δίκαιο και σωστό για τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης μας, να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες, για να προσφέρουν στον τόπο τους από μια θέση ευθύνης, όπως αυτής του Αντιδημάρχου, καθώς και να αποκτήσουν όλοι την αντίστοιχη εμπειρία.
Σε κάθε περίπτωση, μας χαροποιεί ιδιαίτερα η επικρότηση των προσπαθειών του κ. Τουρτουλή, ενός αντικειμενικά επιτυχημένου αντιδημάρχου, κάτι το οποίο μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο, που έχουμε αναλάβει.
Ευχαριστούμε λοιπόν, την παράταξη «Όλοι μαζί για την Πάτμο» για την ειλικρινή αναγνώριση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων μας.














