Φωτό:Σ.Μουλιάτη)(Πάνω) Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. (Κάτω)ο αντιδήμαρχος Μαντής τουρτουλής)
Οι δημαιρεσίες έγιναν στο Δήμο της Πάτμου Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 με παρόντες 16 από τους 17 δημοτικούς Συμβούλους. Απουσίαζε ο επικεφαλής της μειοψηφίας και πρόεδρος του ΟΑΚΑ κ. Λάζαρος Γρύλλης.
Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου, έξελέγη ο μοναδικός υποψήφιος Παντελής Γρύλλης με απόλυτη πλειοψηφία.
Το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας ήταν 13 υπέρ και 3 λευκά.
Αντιπρόεδρος ψηφίστηκε ο προτεινόμενος από την πλειοψηφία της αντιπολίτευσης, Χρήστος Υψηλάντης. Μία δημοτική σύμβουλος πρότεινε τον Αντώνη Μαραβέλια.
Γραμματέας Δημοτικού συμβουλίου, ψηφίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία η Γεωργία Σιφουνιού Γιαμαίου.
Οικονομική επιτροπή. Ως τακτικά μέλη ψηφίστηκαν: Γιάννης Σκεμπές, Νομική Μαύρου, Αντώνης Γαμπιέρης, Μαντής Τουρτουλής, Μαραβέλιας Αντώνης, Σούλα Γαμπιεράκη
Aναπληρωματικά: Αλέκος Μιχελής Σημαντήρης Γιάγκος, Παντελής Μελιανός, Ειρήνη Καμπόσου και Χρήστος Υψηλάντης.
Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στόικος όρισε τον Αντιδήμαρχο επί της καθαριότητος και των έργων. Τον Μαντή Τουρτουλή, πρώτο σε ψήφους δημοτικό Σύμβουλο. Τον δεύτερο αντιδήμαρχο επιφυλάχτηκε να τον ορίσει τις επόμενες ημέρες.














