patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Εξώδικα στέλνει ο Δήμος Πάτμου στους οφειλέτες του

 

DIMARXIO-Ο περιορισμός της κρατικής χρηματοδότησης προς τους δήμους φαίνεται πως κινητοποίησε τον Δήμο Πάτμου, ο οποίος   ξεκινάει τις διαδικασίες για να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλουν πολίτες από ενοίκια, ύδρευση και αποχέτευση

 

Έτσι, την αποστολή εξωδίκων οχλήσεων σε δύστροπους μισθωτές καταστημάτων και λοιπών ακινήτων του Δήμου Πάτμου αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 7ης Σεπτεμβρίου, μετά από γνωμάτευση της Ειδικής συνεργάτιδας του Δημάρχου κας Ευαγγελίας Γρύλλη. Όπως μάλιστα επισημαίνεται στην απόφαση, η έγγραφη αυτή όχληση αποτελεί το πρώτο βήμα για την διαδικασία έξωσης, δίνοντας το στίγμα της αποφασιστικότητας της δημοτικής αρχής να διασφαλίσει τα έσοδα του Δήμου.

Τη σύνταξη των εξωδίκων η Οικονομική Επιτροπή ανέθεσε στον συμπολίτη μας δικηγόρο κ. Μάνο Γκαβαϊσέ και την επίδοσή τους στον δικαστικό επιμελητή κ. Παναγιώτη Τριχά.

Επισημαίνουμε ότι η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια πρόσφατου δημοσιεύματός μας με ημερομηνία 21 Αυγούστου και τίτλο «Για να μην πιαστεί ο Δήμος μας και πάλι αδιάβαστος», όπου επισημάναμε τις καθυστερήσεις του Δήμου στην διεκδίκηση των εσόδων του.