patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΕΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ .

 

FOTO MARIA 1

Ονομάζομαι Μαρία Μιχελή, είμαι Ελληνίδα, γεννήθηκα και μένω στην Ρόδο, και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Η καταγωγή μου είναι από την Πάτμο, ο πατέρας μου ήταν ο δάσκαλος Μανώλης Μιχελής (του Δημήτραρου).


Είμαι φιλόλογος, απόφοιτη του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχω μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρωπαϊκή και Πολιτική Διακυβέρνηση. Έχω εμπειρία στον τομέα της πολιτικής και της διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων, καθώς ασχολούμαι ενεργά από νεαρή ηλικία.
Υπήρξα ξανά υποψήφια Ευρωβουλευτής και έχω εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε ινστιτούτα και κρατικά ιδρύματα.
Επιπρόσθετα, είμαι μέλος σε Ευρωπαϊκές εκπαιδευτικές ενώσεις.


Οι εργασιακές μου ενασχολήσεις αφορούν πανεπιστημιακές πτυχιακές εργασίες φοιτητών.


Προς το παρόν απέχω, λόγω της υποψηφιότητας μου στις Ευρωεκλογές της 9 Ιουνίου 2024,  με το κόμμα ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ της Αφροδίτης Λατινοπούλου την οποία και ευχαριστώ για την τιμή.

Σκοπός μου είναι να εκπροσωπήσω την περιοχή μου, τον νομό Δωδεκανήσου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον όλης της χώρας μου.


Για μένα από νεαρά ηλικία, η πολιτική αποτελούσε και αποτελεί πάντα, ένα αδιάκοπο ταξίδι  προς την αλήθεια και τα συμφέροντα των πολιτών.
Συστρατεύοντας όλες μου τις δυνάμεις, με το κόμμα ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ δεσμεύομαι και σε αυτές τις εκλογές, να αγωνιστώ με πίστη, υπομονή και αλήθεια, προκειμένου να διαμορφώσουμε μια καλύτερη Ελλάδα!


Ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

 

 

Σχετικά άρθρα