patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Νέα διεθνής διάκριση και προβολή στο Μετρό από τον Δήμο Πάτμου

patmos apokalipsis

 

 Την πρώτη θέση ανάμεσα στους πέντε προτεινόμενους θρησκευτικούς προορισμούς της Ελλάδας κατέκτησε η Πάτμος σύμφωνα με την κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα Griekenland.net που θεωρείται η δημοφιλέστερη τουριστική πηγή της Ολλανδίας αναφορικά με το ταξίδι στην Ελλάδα. https://griekenland.net/nieuws/algemeen/5-meest-religieuze-bestemmingen-van-griekenland/.

 

Το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 20 χρόνια και αριθμεί πάνω 2.700.000 επισκέπτες, ενώ έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία όπως το Travvies Travel Website Award. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη Ολλανδών δημοσιογράφων στα τέλη του Ιουνίου στην Πάτμο με πρωτοβουλία του Δήμου και τη φροντίδα του Αντιδημάρχου Τουρισμού Νίκου Κουτούζου, κατά τη διάρκεια της οποίας η αποστολή είχε απολαύσει τις παραλίες και τα χωριά του νησιού, ενώ είχε μείνει εντυπωσιασμένη από το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, τα δαιδαλώδη στενά της Χώρας και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης που ο Άγιος Ιωάννης συνέγραψε το βιβλίο της Αποκάλυψης το 95μ.Χ.

 

Στο «μέτωπο» της Ελληνικής αγοράς, από τις 13 Ιουλίου ξεκινάει η καμπάνια του Δήμου και της Επιτροπής Τουρισμού σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής. Με κεντρικά συνθήματα «Πάτμος Αποκάλυψη, Προορισμός… Απόλαυση!» και «Πάτμος Αποκάλυψη, Προορισμός… Απόδραση!» η Πάτμος θα προβληθεί για 14 ημέρες σε σημεία μεγάλης επιβατικής κίνησης του Μετρό τα οποία επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες διερχόμενοι και εν δυνάμει ταξιδιώτες.

 

Φωτιζόμενες αφίσες με εντυπωσιακές φωτογραφίες θα προσελκύουν την προσοχή των επισκεπτών αναδεικνύοντας με σύντομα κείμενα την ασφάλεια και ποιότητα τουριστικών υπηρεσιών, τις μοναδικές παραλίες του νησιού, τα ιστορικά μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO δηλαδή το Μοναστήρι, τη Χώρα και το Ιερό Σπήλαιο αλλά και τη δυνατότητα εκδρομής στο Μαράθι και τους Αρκιούς. Εθνική Άμυνα, Πανόρμου, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια είναι μερικοί μόνο από τους δημοφιλέστερους σταθμούς του Μετρό που θα «ταξιδεύουν» το επιβατικό κοινό στην Πάτμο, μέσα από 31 αφίσες.