patmosweb330

elin330

aegeanlab

Προς μίσθωση τρία καταστήματα στις δημοτικές αγορές Σκάλας και Χώρας

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΤΡΙΩΝ (3) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩN ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΚΑΛΑΣ-ΧΩΡΑΣ

 


Ο Δήμαρχος Πάτμου διακηρύττει την διεξαγωγή στο Δημοτικό κατάστημα τριών (3) φανερών προφορικών πλειοδοτικών διαγωνισμών ενώπιον της Επιτροπής (που έχει ορισθεί με την αρίθμ. 99/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την μίσθωση τριών καταστημάτων που βρίσκονται στην Δημοτική Αγορά Σκάλας και Δημοτική Αγορά Χώρας.
Οι Διαγωνισμοί θα διεξαχθούν ως εξής:

Στις 2 του μηνός Μαΐου του έτους 2012, ημέρα Τετάρτη
α) από ώρα 11η πρωινή έως 12η μεσημβρινή για το κατάστημα (πρώην μισθωτής Λεούσης), εμβαδού 31 τ.μ. στην πρόσοψη της Δημοτικής Αγοράς Σκάλας με αρχικό μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 700,00  μηνιαίως. Το κατάστημα θα χρησιμοποιηθεί για εμπορική χρήση, εκτός από ιχθυοπωλείο, ψητοπωλείο, καφέ, μπαρ και εστιατόριο.
β)Από ώρα 1η μεσημβρινή έως 2α μεσημβρινή για το κατάστημα στην εσωτερική πλευρά της Δημοτικής Αγοράς Σκάλας (πρώην μισθωτής Στράτας Θ), εμβαδού 15,75 τ.μ με αρχικό μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 80,00 μηνιαίως. Το κατάστημα θα χρησιμοποιηθεί για εμπορική χρήση, εκτός από ιχθυοπωλείο, ψητοπωλείο, μπαρ και εστιατόριο.

Στις 3 του μηνός Μαΐου του έτους 2012, ημέρα Πέμπτη

από ώρα 11η πρωινή έως 12η μεσημβρινή για το κατάστημα στην Δημοτική Αγορά Χώρας (πρώην μισθωτής Κοτσάνης) εμβαδού 14 τ.μ. με αρχικό μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 230,00 ? μηνιαίως. Το κατάστημα θα χρησιμοποιηθεί για εμπορική χρήση ή γραφείο.

Δικαιολογητικά συμμετοχής στον Διαγωνισμό

1.-Βεβαίωση μη οφειλής στον Δήμο Πάτμου (χορηγείται από την ταμειακή Υπηρεσία κατόπιν αιτήσεως).
2.-Πιστ/κό φορολογικής ενημερότητας.
3.-Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένη στην Ελλάδα Τραπέζης ποσού ίσου προς το 10% του ετησίου μισθώματος υπολογιζομένου από το ποσό του ορίου εκκίνησης των προσφορών σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2Γ του ΠΔ 270/81.
Μετά την δημοπρασία οι εγγυητικές επιστολές ή τα γραμμάτια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων επιστρέφονται στους δικαιούχους και κρατούνται του αναδειχθησόμενου πλειοδότη.
4.- Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι έλαβε πλήρη γνώση όλων των όρων της παρούσης διακήρυξης, εις τους οποίους ρητά και ανεπιφύλακτα προσχωρεί.
5.-Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου.
Ρητά διακηρύσσεται στην παρούσα ότι επιφυλάσσεται το δικαίωμα προτίμησης στους υποψήφιους πλειοδότες που έχουν εντοπιότητα είτε εκ καταγωγής τους είτε εκ μονίμου
κατοικίας τους η οποία και θα αξιολογηθεί υπέρ αυτών σε περίπτωση ισόποσης προσφοράς με τρίτον μη ντόπιο.
Για τον λόγο αυτό πρέπει να κατατεθεί σε περίπτωση που ισχύουν τα παραπάνω:
6.-Πιστοποιητικό ή βεβαίωση μονίμου κατοικίας.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους για έλεγχο πριν από την έναρξη της δημοπρασίας στην Επιτροπή η οποία μπορεί να αποφασίσει τον αποκλεισμό κάποιου αν κρίνει ότι:
Α) υπάρχει η έλλειψη κάποιου δικαιολογητικού
Β) Από τα αναγραφόμενα στα πιστοποιητικά ποινικού μητρώου δεν εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος και
Γ) το μη αξιόχρεον που τυχόν θα έχει από βάσιμες πληροφορίες της και επειδή αυτά μπορούν να εμποδίσουν την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος και να βλάψουν τον χαρακτήρα του
Δημοτικού χώρου.
Για να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι το πλήρες κείμενο της διακήρυξης μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο του Δήμου, τηλ. 22473 60300.


Ο Δήμαρχος


Στόικος Γρηγόρης

Σχετικά άρθρα