patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΗΧΗΤΙΚΑ:ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012.

dimotiko-simvoulioΣτη συγκεκριμένη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου 2012, δεν υπάρχει καλή ηχητική κάλυψη διότι η συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είχε οργανωθεί σε δύο τραπέζια.

Στο ένα κάθονταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και στο άλλο ο πρόεδρος του Δ.Σ., η πρακτικογράφος και ο κ.δήμαρχος. 

Επειδή γι αυτή την οργάνωση δεν είχαμε προετοιμαστεί ,  δεν την γνωρίζαμε,  η κάλυψη του ήχου έχει τρεις ταχύτητες. Η μία κανονική,  από τους Δημοτικούς συμβούλους που κάθονταν κοντά στο κασετόφωνο μας, η άλλη μέτρια σε σχέση με τον πρόεδρο και την πρακτικογράφο, ο δήμαρχος ούτως ή άλλως έχει δυνατή φωνή,  και η τρίτη πολύ χαμηλή για όσους πολίτες ή δημοσιογράφους κάθονταν  μακριά από τα τραπέζια.

Η οργάνωση αυτή βοήθησε όσους ήταν κοντά στο  κασετόφωνο, όχι μόνο να ακουστούν , αλλά και να καλύπτουν σκοπίμως κυρίως τους δημοσιογράφους  να μην ακούγονται καθόλου και να δημιουργήσουν  εντυπώσεις. Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε ότι θα βγούν συμπεράσματα.

Προσπαθήσαμε,  και χρειαστήκαμε πολύ δουλειά, μέσω του προγράμματος sound forge να αμβλήνουμε τις διαφορές,  αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι όπως θα έπρεπε,   πάντως καλύτερο από το αρχικό.  

ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΗ  ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ  ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ  ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ www.patmostimes .gr  ΜΕ ΘΕΜΑ :Παράνομη η αλλοίωση των πρακτικών του Δημ.Συμβουλίου, http://www.patmostimes.gr/index.php/component/content/article/58-topika/4434-2012-02-02-19-03-30  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΎ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 

 Πατήστε εδώ   να το ακούσετε: {mp3}DHMOT-SYMVOULIO-ALIOSI{/mp3} 

  Θα ακούσετε   τις  ατάκες:

-Ότι πλάκες κάνουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο πράπει να γράφονται;

-Γράφουμε  τα πρακτικά για να παρουσιάζουμε το δήμαρχο  και εσας (εννοεί τους Δημοτικούς συμβούλους)  όσο γίνεται καλύτερα,  και να βρίσκουμε και το μπελά μας;

-Δεν δέχομαι να γράφω αποφάσεις που να με κοροϊδεύουν.

Ο κ. δήμαρχος στην απάντηση  του πρόσθεσε και αυτά που ξέχασε στη επίμαχη απόφαση ,  αλλά προς τιμήν του ήταν τα ακόλουθα:

Και οι υπάλληλοι του ΔΗΛΙΤΑΠ είμαστε μία οικογένεια και ομολογώ ότι όλοι και ιδιαίτερα ο Γιώργος "Καρακατσάνης μας βοηθούσε........ και βοηθάνε. Και η Μαρία Κουτλάκη και η Πόπη και η Αναστασία, αλλά αλλοίωση πρακτικών δεν γίνεται. Και άλλα πολλά που θα τα ακούσετε στο ηχητικό.

Εμείς να τονίσουμε ότι δεν  σκοπεύαμε να θίξουμε κανέναν, αλλά να καταδικάσουμε τη νοοτροπία, που θέλει   οι αποφάσεις του Δ.Σ.  να είναι εκθέσεις ιδεών, μόνο και μόνο για να διασώζεται η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η πρακτικογράφος  ακολουθεί   γραμμή και  τακτική για την οποία είναι άλλοι υπεύθυνοι. Οι αποφάσεις όμως είναι αποφάσεις που διατυπώνονται από τους δημοτικούς συμβούλους και κάθε λέξη έχει την δική της έννοια, όπως έκείνοι  την διατυπώνουν.

Η αλλαγή της διατύπωσης είναι σαν να μη τιμά αυτούς που την διατυπώνουν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα η πρακτικογράφος κ. Ελισσαίου δεν μας έστειλε ούτε αυτά που μας υπόσχεται στο ηχητικό που θα ακούσετε, ούτε το υπηρεσιακό σημείωμα,  τουλάχιστον σαν απάντηση στο άρθρο της εφημερίδας. Επίσης δεν έχει ανέβει   η απόφαση αυτή στη διάγεια αν και έχουν περάσει 18 μέρες.

Το δεύτερο αφορά το πρώτο μέρος του Δ.Σ.

 Πατήστε εδώ  να το ακούσετε: {mp3}DHMOT-SYMVOULIO-FEBROU1_1{/mp3}

To τρίτο  μέρος του Δ.Σ

Πατήστε εδώ για να το ακούσετε: {mp3}DHMOT-SYMVOULIO-FEVR24_1{/mp3}