patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΑRΙΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

MARINA-KROUA5jpg

Test για το πρόγραμμα του 2012 , αποτελεί το σημερινό δρομολόγιο του κουαζιερόπλοιου ΜΑRINA και το επόμενο που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου.

 Στο νησί μας σήμερα προσέγγισε για πρώτη φορά το   κρουαζιερόπλοιο ΜΑΡΙΝΑ της Ocean cruises της μεγαλύτερης εταιρείας που εξειδικεύεται στις διακεκριμένες κρουαζιέρες ανά τον κόσμο.

 Το κρουαζιερόπλοιο ΜΑΡΙΝΑ που άραξε αρόδο, επισκέφθηκαν από το MARINA_SYLLOGOS_EFIσύλλογο επαγγελματιών «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ο πρόεδρος κ. Κώστας Σταμπούλης και η ταμίας κ. Ανθούλα Κλεούδη, ο πράκτορας κ. Γιάννης Καμαράτος, και από τον Δήμο Πάτμου η αντιδήμαρχος κ. Νομική Μαύρου. Ο πρόεδρος του συλλόγου   προσέφερε στον πλοίαρχο τοπικά γλυκά και εκείνος, στον πρόεδρο και στον Πράκτορα πολυτελή πλακέτα του πλοίου. Στη συνέχεια τους ξενάγησε στο κρουαζιερόπλοιο. Οι εντυπώσεις τους ήταν εκπληκτικές για τους άνετους χώρους και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Στο  κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν 1084 άτομα συμπεριλαμβανομένου και του   πληρώματος.

To κρουαζιερόπλοι ΜARINA ΧMARINA-CRUISE4αρακτηρίζεται για την κομψότητα του, την φιλική ατμόσφαιρα και το υψηλό επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης των επιβατών. Το πλοίο είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις των ταξιδιωτικών εμπειριών και του καλού φαγητού, διαθέτει συνολικά δέκα χώρους εστίασης, περιλαμβανομένων της κάβας οινογνωσίας και της μοναδικής σχολής μαγειρικής εν πλω. 

 Στο κρουαζιερόπλοιο ΜΑRΙΝΑ Αφθονούν τα σαλόνια  που είναι απίστευτα ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα. Διαθέτει επίσης απίστευτες ανέσεις και υπηρεσίες ευεξίας όπως γήπεδο τένις, γυμναστήριο, spa κ.ά. 

MARINA-CRUISE2

Να σημειώσουμε ότι το κρουαζιερόπλοιο MARINA,  θα έρθει ξανά στις 12 Οκτωβρίου και η Πάτμος συμπεριελήφθη στο πρόγραμμα του 2013.

Μετά τις άριστες εντυπώσεις των επισκεπτών για το νησί μας,  τη  συμβολή του συλλόγου Επαγγελματιών Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ και του πράκτορα, ο πλοίαρχος του πλοίου υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια  για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στο πρόγραμμα του 2012.