patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Πατριαρχικής Εξαρχίας Πάτμου ότι:         

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου καί ώρα 2:30 μ.μ. θα τελεσθεί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής ο Μικρός Εσπερινός επί τη μνήμη της Μεταστάσεως του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου και Πατριαρχικού Εξάρχου Πάτμου Αρχιμανδρίτου κ. Αντίπα.  

          Η Αγρυπνία στην Ιερά Μονή θα τελεσθεί στις 8:00 μ.μ. χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου και Πατριαρχικού Εξάρχου Πάτμου Αρχιμανδρίτου κ. Αντίπα.  

          Ώρα 8:00 μ.μ. στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως θα τελεσθεί Αγρυπνία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης κ. Ιγνατίου.

         Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 π.μ. στην Ιερά Μονή θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία επι τη μνήμη της Μεταστάσεως του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, ιερουργούντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου και Πατριαρχικού Εξάρχου Πάτμου Αρχιμανδρίτου κ. Αντίπα.  

          Ώρα 8:00 π.μ. στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως θα τελεσθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης κ. Ιγνατίου.