patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ειδικό κλιμάκιο στην Πάτμο, για τον εντοπισμό των διαρρηκτών στην Πάτμο που προτιμούν τις ακριβές τηλεοράσεις. Έφθασαν αισίως τις 5

Ανησυχία στους κατοίκους του νησιού και πονοκέφαλο στους αστυνομικούς του Α.Τ. Πάτμου, αποτελούν οι   διαρρήξεις στο νησί   που έφτασαν τις 5 σε μικρό χρονικό διάστημα και παρά τις προανακρίσεις και τις προσαγωγές, δεν υπάρχει αποτέλεσμα. 

Για τον εντοπισμό των διαρρηκτών που προτιμούν ακριβές τηλεοράσεις και   ρήμαξαν τις τελευταίες μέρες 5 σπίτια   σε διάφορες περιοχές του νησιού, βρίσκεται από χθες   στο νησί μας, ειδικό κλιμάκιο της αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκανήσου.  

Ο διαρρήκτες, όπως δείχνουν μέχρι αυτή τη στιγμή στοιχεία, έδρασαν μέσα στο δεκαήμερο (18-28 Οκτωβρίου), σε διάφορες περιοχές, Γροίκου, Αγριολιβάδι, Λεύκες κ.λ.π. κατά την ολιγοήμερη ή ολιγόωρη απουσία των ιδιοκτητών τους από το νησί.

Και στις 5 περιπτώσεις διέρρηξαν τις πόρτες ή τα παράθυρα, και αφαίρεσαν κατά προτίμηση τηλεοράσεις, Η/Υ , στερεοφωνικά και αποκωδικοποιητές και απέφυγαν  να κλέψουν ο,τιδήποτε άλλο!.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν σκοπεύουν να τις πουλήσουν, αλλά τις θέλουν για... δική τους χρήση!

Να θυμίσουμε :

Η πρώτη διάρρηξη, αφορούσε καταγγελία από 50χρονο αλλοδαπό κάτοικο Πάτμου, ότι άγνωστος δράστης/στες κατά το χρονικό διάστημα από 21-24 Οκτωβρίου παραβίασαν το παράθυρο της οικίας του, εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν μία (1) τηλεόραση και ένα (1) φορητό Η/Υ συνολικής αξίας 1350 ευρώ κατά τη δήλωση του.

Η δεύτερη καταγγελία από ημεδαπή κάτοικο Αθηνών, ότι άγνωστος/οι δράστης/ες κατά το χρονικό διάστημα από 21-24 Οκτωβρίου παραβίασαν την πόρτα της οικίας της , εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν μία τηλεόραση και ένα αποκωδικοποιητή συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Η   τρίτη  στις 25 Οκτωβρίου, από ημεδαπή κάτοικο Πάτμου,  ότι κατά το χρονικό διάστημα 23-25 Οκτωβρίου παραβίασαν το παράθυρο της οικίας της, εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν μία τηλεόραση και ένα στερεοφωνικό συγκρότημα συνολικής αξίας 900 ευρώ.

Η τέταρτη Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, από 46χρονο ημεδαπό , ότι κατά το χρονικό διάστημα από 18:15 ώρα της 18/10/2010 έως 18:00 ώρα της 28/10/2010, άγνωστος/οι δράστες αφού παραβίασαν την κύρια είσοδο της οικίας του, εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν μία τηλεόραση και ένα στερεοφωνικό συνολικής αξίας (1500) ευρώ, κατά δήλωση του και η πέμπτη πάλι από ημεδαπό με την ίδια μέθοδο, και το ίδιο χρονικό διάστημα .