Όπως μετέδωσε τις τελευταίες μέρες ο patmos radio 91, την Πάτμο επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου με επικεφαλή τον γενικό γραμματέα Μιχάλη Παυλού και τον τεχνικό του ΣΕΓΑΣ κ. Γεώργιο Μιχαλάκη για την εξεύρεση δημοτικού χώρου στον οποίο θα κατασκευαστεί γήπεδο στίβου με γήπεδο ποδοσφαίρου.
Το κλιμάκιο συνόδευαν ο προπονητής του στίβου κ. Μπάμπης Αγγελακόπουλος, ο πρόεδρος του Ξάνθου κ. Νικόλαος Μίχας , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Λευτέρης Πέντες, Mιχάλης Κωνσταντάς, Πανάγος Ευγενικός.
Από την έρευνα που έκαναν στα δημοτικά οικόπεδα που τους υπέδειξαν επέλεξαν ως το πλέον κατάλληλο, οικόπεδο 50 στρεμμάτων που βρίσκεται απέναντι από το τάγμα στην περιοχή Μελόι. Το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στόικο τον ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα της αυτοψίας και συζήτησαν επίσης όλα τα θέματα που αφορούν τις μελλοντικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο συγκεκριμένο οικόπεδο . Ο κ. Δήμαρχος ήταν πολύ θετικός στην κατασκευή τους υπό όρους : Να εξεταστούν αν η ζώνη στην οποία υπάγεται το οικόπεδο είναι για αθλητικές εγκαταστάσεις και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς . Κατά τα άλλα πρόσθεσε ότι θα βοηθήσει στην μελέτη του έργου την οποία θα εκπονήσει ο ΣΕΓΑΣ. Το έργο εκτιμάται ότι θα στοιχίσει 1 εκατ. Ευρώ. Για τη χρηματοδότηση του έργου βοήθεια έχει υποσχεθεί ΄και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Μετά από την επίσκεψη αυτή αναμένεται τοπογράφος για την σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος.
Να σημειώσουμε ότι για να φθάσουμε στην επίσκεψη του ΣΕΓΑΣ είχαν προηγηθεί ενέργειες από τον κ. Μπάμπη Αγγελακόπουλο ο οποίος μαζί με τον τότε πρόεδρο της Αθλητικής επιτροπής του Δήμου Λευτέρη Πέντε επισκέφθηκαν το καλοκαίρι τον κ. Παυλού στην Ρόδο.
Σημείωση: Παρακαλούνται όσοι αναμεταδίδουν τις ειδήσεις μας να τηρούν την δεοντολογία και να αναφέρουν την πηγή που είναι η www.Patmostimes.gr . Οι γνωστοί που κάνουν εφημερίδα , με τις ειδήσεις μας, χωρίς να αναφέρουν την πηγή, χωρίς να αναφέρουν ούτε τη διεύθυνση τους σε αυτή και κοροϊδεύουν τον κόσμο για αποκλειστικότητες, τους αφήνουμε στην κρίση των Πατμίων και τους ενημερώνουμε ότι δεν τρώει κουτόχορτο.




