patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Σήμερα η συζήτηση για το Καρναβάλι στην αίθουσα του συλλόγου Καμπιωτών Πάτμου η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ.

Ο πρόεδρος κ. Μάρκος Γαμπιεράκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καμπιωτών Πάτμου η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ προσκάλεσε τον δήμαρχο την δημοτική αρχή και τους φορείς που μπορούν να εμπλακούν,

σήμερα Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ώρα 5 και μισή στα γραφεία του Συλλόγου στον Κάμπο να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες για την οργάνωση του καρναβαλιού 2015.


Αναλυτικά η πρόσκληση έχει ως εξής:

 

Κύριες, κύριοι,


Όπως γνωρίζετε ο Σύλλογος μας, εκτός των άλλων σημαντικών δραστηριοτήτων, εδώ και χρόνια συμμετέχει στην οργάνωση του καρναβαλιού στο χωρίο μας τον Κάμπο. Με την παρούσα επιστολή, σα καλούμε να αναλάβετε και εσείς ενεργό δράση σε αυτήν την εκδήλωση με την παρουσία σας και τις προτάσεις σας.
Σας ενημερώνουμε δε ότι ο Σύλλογός μας διαθέτει μια αξιόλογη συλλογή αποκριάτικων κουστουμιών και αξεσουάρ.
Οι μαθητές, οι γονείς, οι κηδεμόνες ακόμα και οι διδάσκοντες των σχολείων μας μπορούν ανέξοδα να οργανώσουν παρουσίαση σε συνεργασία μαζί μας για τις αποκριές.
Κατόπιν όλων των παραπάνω, σας προσκαλούμε όπως προσέλθετε την 13 Φεβρουαρίου ήμερα Παρασκευή και ώρα 17.30 στα γραφεία του Συλλόγου μας στον Κάμπο προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και να λάβουμε αποφάσεις για την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Παρακαλούμε όπως λάβουν γνώση τα μέλη των Συλλόγων.

 

Με εκτίμηση για το ΔΣ του Συλλόγου Καμπιωτών,
ο Πρόεδρος

Γαμπιεράκης Γ. Μάρκος