patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΟΪΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

grigoris_kommenosthumb130_130ΣΤΟΪΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Π.Α.Τ.Μ.Ο.Σ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.

Το 1976  τελείωσε την Παδαγωγική Ακαδημία  Μυτηλήνης και πήρε το πτυχίο  του με άριστα (9,47)

 

Σήμερα είναι Διευθυντής στο 7/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Πάτμου. Διορίστηκε το 1979 στην Πάτμο κι έχει συνολικά 31 χρόνια υπηρεσίας.

Από αυτά 13 έχει υπηρετήσει ως Προϊστάμενος στο 3/θέσιο Δημοτικό σχολείο Κάμπου και 18 στο 7/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας, εκ των οποίων τα 8 στην Ειδική Τάξη και από το 2003 είναι διευθυντής του ίδιου σχολείου.

Και τα δύο σχολεία που διετέλεσε διευθυντής τα ανακαίνισε ολοκληρωτικά, ενώ πλούσια ήταν η δραστηριότητα του στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και των δύο σχολείων.

ΤΟ 1982 ίδρυσε στο σχολείο του Κάμπου τον Πρότυπο Παραγωγικό Συνεταιρισμό και βραβεύτηκε δύο φορές από την ΠΑΣΕΓΕΣ και μία από το Υπουργείο Παιδείας για τον πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας του Ολοήμερου Σχολείου εκείνη την εποχή.

Για τη λειτουργία του Συνεταιρισμού και του ολοήμερου σχολείου υπήρξε εισηγητής στο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθητικών Συνεταιρισμών 31 Μαρτίου- 2 Απριλίου 1989 που έγινε στο ξενοδοχείο ΤΙΑΤΑΝΙΑ. Ο ίδιος Πανελληνίως παρουσίασε για πρώτη φορά τρόπο λειτουργίας του ολοήμερου Σχολείου (Πρακτικά Συνεδρίου 31 Μαρτίου 1989).

Ανταποκριτής της ΕΡΑ Νοτίου Αιγαίου για 12 χρόνια, συνεργάστηκε με τοπικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και υπήρξε συντονιστής ζωντανών τηλεοπτικών εκπομπών.

Το 1983 και 1984 διοργάνωσε στον Κάμπο μαζί με άλλους ερασιτέχνες ηθοποιούς τις θεατρικές παραστάσεις του Δημήτρη Ψαθά «Ένας βλάκας και μισός και τον αχόρταγο, στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπιωτών Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ, με μεγάλη δραστηριότητα στα πολιτιστικά.

Παρακολουθεί επί 18 χρόνια ανελλιπώς τις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Γιαμαίου από το 1983 και έχει δύο παιδιά: τον Στρατή πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων Πατρών και το Νικόλα φοιτητή στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Ρεθύμνου (4ο έτος).