patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

Αγαπητέ αιμοδότη,

Το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7 Οκτωβρίου 2012 θα βρίσκεται στο νησί μας κλιμάκιο του τμήματος αιμοδοσίας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών για αιμοδοσία της τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας.

Η αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Πάτμιου μοτοσυκλετιστή ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΡΑΤΑ.

Το κάλεσμα αυτό του Συλλόγου μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτή τη φορά καθότι, η προγραμματισμένη αιμοδοσία της 6ης Μαϊου 2012 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών, με αποτέλεσμα η τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας, η οποία συνέχισε να εξυπηρετεί τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας, όχι μόνο να έχει στερέψει, αλλά να χρωστάει και στο Ιπποκράτειο περίπου 150 φιάλες αίματος.

Ας τρέξουμε λοιπόν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάτμου για να ενισχύσουμε την Τράπεζά μας και να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας στον συνάνθρωπό μας, στις 6 & 7 Οκτωβρίου 2012 (Σάββατο από ώρα 09.00 και Κυριακή από 10.00) στην αίθουσα δεξιώσεων του Ενοριακού Ναού Τιμίου Προδρόμου (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Φωκά) στην Σκάλα Πάτμου. Σε περιμένουμε και σε παρακαλούμε να γνωστοποιήσεις το γεγονός και σε άλλους συνανθρώπους μας και να τους προτρέψεις να γίνουν κι αυτοί εθελοντές αιμοδότες.

Μην ξεχνάς: Η Τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας είναι τελείως άδεια και επιπλέον χρωστάει πολλές φιάλες στο Ιπποκράτειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστούμε θερμά

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Εθελοντών Αιμοδοτών Πάτμου