της Σμαράγδας Μουλιάτη
Παρουσία των υποψηφίων συμβούλων και φίλων της παράταξης εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ με υποψήφιο τον νυν δήμαρχο Λευτέρη Πέντε.
Ο κ. Λευτέρης Πέντες μετά τον αγιασμό καλωσόρισε τους φίλους και τους υποψήφιους στο σπίτι της παράταξης (πρώην ALPHA BANK) όπως είπε. Τους ευχαρίστησε μεταξύ άλλων για την τιμή να είναι σήμερα κοντά του και τους υποψήφιους για τη στήριξη τους στο δεύτερο αυτό ξεκίνημα της παράταξης.
Με το χαμόγελο σας, είπε μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε και να φθάσουμε στην τελική ευθεία την 8η Οκτωβρίου και στην τελική νίκη.
Το 2019, κάναμε πολλές δράσεις αλλά και πολλά λάθη που θα είναι οδηγός μας για την επόμενη τετραετία.
Στη συνέχεια ο κ. Πέντες ανέφερε ότι το έργο που έγινε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προγραμματίζε η παράταξη το 2019, και το απέδωσε στον εκλογικό νόμο που δεν τους ευνόησε, καθώς και στα προβλήματα που έφερε η πανδημία. Υποσχέθηκε ότι αυτό θα υλοποιηθεί στην δεύτερη τετραετία.
Τέλος ανέφερε τους υποψηφίους έναν-έναν ξεχωριστά και στο άκουσμα του, ακολουθούσε ένα δυνατό ενθουσιώδες χειροκρότημα από τους παρισταμένους.
Η εκδήλωση έληξε με πλούσιο κέρασμα.