patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Σεμινάριο με θέμα "Σύγχρονο Food styling στα εστιατόρια" Σάββατο 04/03/2023 στη Ρόδο   

SEMINARIO MAGEIRIKH

 

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΑΝΚΟ, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονο Food styling στα εστιατόρια", το Σάββατο 04 Μαρτίου 2023 και ώρες 10:00-14:15.

Σκοπός το σεμιναρίου είναι η παρουσίαση τεχνικών για σύγχρονη αρχιτεκτονική πιάτου σε μοντέρνους συνδυασμούς.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν 4 πιάτα καλύπτοντας τα βασικά υλικά ενός μενού εστιατορίου, σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, ριζότο και θα παρουσιαστούν εναλλακτικοί τρόποι στησίματος πιάτου με δημιουργικές γαρνιτούρες.

 

Συνοπτικά:

- Ψάρι με προτεινόμενες γαρνιτούρες

- κρέας με προτεινόμενες γαρνιτούρες

- ζυμαρικό

- ριζότο

 

Εκπαιδευτής θα είναι ο Chef Νίκος Ευστρατίου, το βιογραφικό του οποίου είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο Νίκος Ευστρατίου | ANKO - Η Νο. 1 Σχολή στα Τουριστικά Επαγγέλματα.

 

Μεθοδολογία εκπαίδευσης: Το σεμινάριο θα παραδοθεί με την μέθοδο της ζωντανής παρουσίασης στην κουζίνα της Anko με γευστική δοκιμή.

Ο κάθε εκπαιδευόμενος θα λάβει: Βεβαίωση Παρακολούθηση σεμιναρίου και τεύχος σημειώσεων με τις συνταγές που παραδόθηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1zIGfCmm-hsPSOcOklFkMvWneiOjEpcNlIBzslZzZFn8/edit

 

Αιτήσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 02 Μαρτίου 2023.

 

Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία είτε εξ' αποστάσεως.

Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.