patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Σύλλογος Η Πάτμος των χρωμάτων: Μαθητής στο τμήμα αστρονομίας του συλλόγου διακρίθηκε στον πανελλήνιο διαγωνισμό αστρονομίας.

diagonizomenoi

Με μεγάλη χαρά και περηφάνεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ¨θα ήθελε σας ενημερώσει για την απόδοση του μαθητή του Συλλόγου μας στον 5ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας.

 

Ο Οδυσσέας Καρατζάς (μαθητής της Ε' τάξης του Δημοτικού σχολείου Σκάλας) αφότου προκρίθηκε από την πρώτη φάση του Πανελληνίου Διαγωνισμού Αστρονομίας ανάμεσα στα πρώτα 30 παιδιά από όλη την Ελλάδα, κατατάχθηκε στη δέκατη θέση (με πολύ υψηλή βαθμολογία) στην τελική φάση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όπου εδρεύει η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.

 

foto MATHIT.Ijpg


Αναλυτικές πληροφορίες όπως και τα επίσημα αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στο www.contest.astronomos.gr

Ο Οδυσσέας όλο το χειμώνα είτε με φυσική παρουσία είτε διαδυκτιακά, παρακολουθούσε τα μαθήματα του τμήματος Αστρονομίας του Συλλόγου μας.


Ο Σύλλογος μας εκτός απο τα αμιγώς καλλιτεχνικά εργαστήρια Εικαστικών, Ραπτικής, Θεατρικής αγωγής, φωτογραφίας, πιάνο, βιολή, κιθάρα,  χορωδίας και προσχολικής αγωγής, προσφέρει στα παιδιά της Πάτμου εργαστηρία Αστρονομίας και Αστροπαρατήρησης για να μυήσει τους μικρούς αλλά και λίγο πιο μεγάλους μας φίλους στα μυστικά του Σύμπαντος.


Ο Σύλλογος 'η Πάτμος των χρωμάτων' κόντρα σε κάθε αντιξοότητα συνεχίζει το έργο του με γνώμονα την ατομική και ομαδική ανάπτυξη κοινωνικών και νοητικών δεξιοτήτων σε τομείς καλλιτεχνικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος στα παιδιά του νησιού μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Blue Star Ferries για την πολύτιμη αρωγή της στη μετακίνηση του Οδυσσέα.


Η Blue Star Ferries δείχνει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου μας μικρή ή μεγάλη.

Στον Οδυσσέα ένα μεγάλο μπράβο για την απόδοση του και μετά μια προτροπή: Κυνήγησε τα όνειρα σου....

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου "Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ¨