patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Η Παιδική Χαρά και το Πλακόστρωτο. Χαράς ευαγγέλια για παιδιά και μεγάλους

 PAIDIKH XARA 5

  #The big brother#patmos

Οι Παιδικές  χαρές είναι έτοιμες, αδειοδοτημένες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μελέτης που τροποποιήθηκε  από την νέα δημοτική αρχή και την μηχανικό κα Μαργαρίτα Ασωνίτη αλλά παραμένουν κλειστές λόγω των υγειονομικκών μέτρων . 

Μόλις αρθούν τα μέτρα τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν.

 

Να θυμίσουμε ότι οι παιδικές χαρές σφραγίστηκαν τον Σεπτέμβρη του 2019 από τη δημοτική αρχή που μόλις είχε αναλάβει τα καθήκοντα  της μετά από έγγραφο του Υπουργού Εσωτερικών ώστε να ελεχθούν και να αναβαθμιστούν με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών

Η αναβάθμιση  παιδικών χαρών της Πάτμου έγινε με το  πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» (203.000 ευρώ) και με   ιδίους πόρους του Δήμου Πάτμου (137.000 ευρώ).

 

Φωτό από την παιδική χαρά της Σκάλας. 

 

 

 

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 

 

Η πλατεία της Σκάλας και οι δρόμοι γύρω από αυτήν είναι ένα εργοτάξιο. Παρακάτω   εικόνες από την συνέχεια της τοποθέτησης   πλακών  που είχαν βγει για να γίνει το πλακόστρωτο. 

 

Όσο αφορά το πλακόστρωτο στους εμπορικούς δρόμους σύμφωνα με τη μελέτη  και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Κωνσταντά θα τοποθετηθούν πλάκες εγκεκριμένες από την υπηρεσία Νεωτέρων μνημείων Δωδεκανήσου. 

 

Για το αν είναι αλήθεια αυτό που ακούγεται πως θα αγοραστούν εκτός Πάτμου μας είπε, πως είναι θέμα του εργολάβου και δεν το γνωρίζει.

Τώρα πότε θα ολοκληρωθεί το έργο μας είπε ότι αν και είναι ο στόχος να τελειώσει γρήγορα, εξαρτάται από αντικειμενικούς παράγοντες και θα δείξει.