patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Σχολή χορού ΑTMOSFER DANCE . Παρουσίασε τη χορευτική δουλειά της χρονιάς με επιτυχία

atmosfere dance 9Η σχολή χορού ATMOSFER! DANCE που βρίσκεται στην Πάτμο,  παρουσίασε την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 στην κατάμεστη  συνεδριακή αίθουσα του SKALA HOTEL μια αποχαιρετιστήρια επαγγελματική δουλειά που άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις!  Στην παράσταση συμμετείχαν οι μαθητές της σχολής όλων των χορευτικών τμημάτων, από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους.

Η ιδιοκτήτρια και δασκάλα της σχολής, ΕRI MICHELLIS, δήλωσε ότι, «ήταν μια από της ωραιότερες στιγμές της σχολής και νιώθει πολύ περήφανη για τους μαθητές της, στους οποίους απένειμε μετάλλια στο τέλος της παράστασης ευχαριστώντας τους για τον κόπο, την υπομονή και τη συνεχή τους προσπάθεια! Ευχαριστεί επίσης τον κόσμο για το χρόνο και την τιμή να παρευρεθούν στην παράσταση και υποσχέθηκε για τη νέα χρονιά,  ανανεωμένο πρόγραμμα, ιδέες και εκπλήξεις"!
Πολύτιμη βοήθεια στις ανάγκες της σχολής όπως μας είπε, ήταν οι: ΤΟΝΙΑ ΔΕΛΙΕΖΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΤΖΟΥΛΙΔΗΣ, και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ.
Την εκδήλωση-παράσταση της σχολής χορού ATMOSFER! DANCE, τίμησε με την παρουσία του ο μεγάλος χορευτής, Δάσκαλος, κριτής, με παγκόσμια μετάλλια και διπλώματα Αλέξανρος Λώλης, ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα για να την παρακολουθήσει.Συντελεστές της διοργάνωσης της παράστασης ήταν:
Make up artist: Τόνια Δελιέζα, Άννα Κωνσταντινίδη.  DJ: Γιώργος Μικέλλης. Φωτισμός: Μανώλης Τραυλός Βίντεο: Κατερίνα Παναγιωτάκη. Φωτογραφίες: Μανώλης Σπίννος και Ματίνα Ληγνού.  Υποδοχή: Ανέστης Κωνσταντάς. Ταξιθέτης: Ελένη Βάιρα. Βιολί έπαιξε η  Ανδριάνα Σμιθ Ευγενικού. 

Την παράσταση παρουσίασαν: Χρήστος Κάππος και Νικόλ Κολοκυθά.

Τέλος να αναφέρουμε την πολύ καλή ιδέα να παρουσιάσουν οι μαθητές της σχολής,  μέσω βίντεο wall τις εντυπώσεις τους με τις βιωματικές τους εμπειρίες από το χορό.