patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Το βιβλίο με τις βραβευμένες συνταγές των 6 Φεστιβάλ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ κυκλοφορεί

 

43 ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ που οργανώνονται στην Πάτμο από την εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και συλλόγους της Πάτμου και πολλών νησιών του Αιγαίου κυκλοφορεί και αναφέρεται:

 

Στην ιστορία της διοργάνωσης, στη γαστρονομία των νησιών που βραβεύτηκαν, στις βραβευμένες συνταγές και στην εκτέλεση τους. Κάθε συνταγή περιέχει εκτός από τα υλικά και την εκτέλεση και τη φωτογραφία  του ή της βραβευθείσας.  
Το βιβλίο αποτελεί concept της δημοσιογράφου Σμαραγδας Μουλιάτη, η οποία έχει γράψει τα κείμενα και έχει επιμεληθεί τις συνταγές του βιβλίου. Οι φωτογραφίες είναι κυρίως του Κωνσταντίνου Σταμπούλη. Την ύλη επιμελήθηκε η Χρυσή Σταμπούλη.
Να σημειώσουμε ότι η Σμαράγδα Μουλιάτη είναι η εκδότης της εφημερίδας ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, της ηλεκτρονικής www.patmostimes.gr και www.patmosnews.gr.  Έχει το ειδησεογραφικό τμήμα του ραδιοφωνικού σταθμού patmos radio 91 και παρουσιάζει στον εν λόγω σταθμό ενημερωτικές εκπομπές. Επίσης ανταποκρίσεις για  την Πάτμο, έκανε  στο  γυναικείο μαγκαζίνο της ΕΡΤ2 «Εδώ που τα λέμε» και στην εκπομπή της ΝΕΤ με τον ΓΙώργο Αμυρά ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ και κατά καιρούς με πολλά άλλα ηλεκτρονικά μέσα, όπως ΑΛΤΕΡ - ΑΛΦΑ - ΣΚΑΙ.
Τώρα συνεργάζεται με το ΑΙΓΑΙΟ ΤV της Δωδεκανήσου με την εκπομπή 3 στο Αιγαίο   και στην εκπομπή του Βαγγέλη Μαραγγού στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό AIGAIO 98,5 της Σύρου.
Η Σμαράγδα Μουλιάτη έχει εκδόσει την ποιητική συλλογή ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ και οργανώνει το Φεστιβάλ Γεύση ςκαι παράδοσης Αιγαίου.