patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

«Απόκτηση πτυχίου μαθήτριας της κ. Δάφνης Παυλίδη»

 MG 1333 copie pour fbΜε το παρόν δελτίο τύπου ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Πάτμος των Χρωμάτων» ανακοινώνει την απόκτηση πτυχίου στο πιάνο της μαθήτριας της κ. Δάφνης Παυλίδη, Αικατερίνης Βέζου, του Γεωργίου και της Ευγενίας, με βαθμό «Άριστα» από το ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας». Η Αικατερίνη Βέζου, ως μαθήτρια της κ. Δάφνης Παυλίδη, είχε εγγραφεί και σπουδάσει στο ωδείο «Ευύμνια»στην περιοχή του Πειραιά.
Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Πάτμος των Χρωμάτων» θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίησή του και την χαρά του που η Αικατερίνη Βέζου απέκτησε το πτυχίο της με άριστα και της εύχεται εις ανώτερα και κάθε επιτυχία στους μετέπειτα στόχους της.
Οι μουσικές σπουδές στο πιάνο αποτελούν μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του συλλόγου «Η Πάτμος των Χρωμάτων» εδώ και στηρίζει την κ. Δάφνη Παυλίδη με τους περισσότερους δυνατούς τρόπους για την αγορά εξοπλισμού, μουσικών οργάνων, στερεφωνικού συστήματος, γραφικής ύλης καθώς και στην οργάνωση των μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών των μαθητών στο τέλος της χρονιάς, τα έξοδα ταξιδίου των καθηγητών-εξεταστών από το Ωδείο στην Αθήνα προς την Πάτμο κατά την διάρκεια των θερινών εξετάσεων στο πιάνο.