patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

Δεν δίνουν άδεια στον γιατρό Γιώργο Τσουκαλά να πάει να ψηφίσει. Καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ

image001

Η ΤΕ Β. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις του Υπουργείου Υγείας και της Β' ΔΥΠΕ, σε βάρος του μέλους του ΚΚΕ και γιατρού στο Κέντρο Υγείας Λειψού Γιώργου Τσουκαλά, όπου του αρνούνται το δικαίωμα της άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος.

Η άρνηση τους γίνεται με το πρόσχημα ότι είναι ο μοναδικός γιατρός στο νησί και δεν μπορεί να του δοθεί άδεια, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι αποτελεί εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος του, αφού ο σύντροφος Γιώργος Τσουκαλάς, έχει δώσει πολλούς αγώνες και έχει συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη αγώνων σε νησιά της Βόρειας Δωδεκανήσου για τα ζητήματα υγείας, και έχει αποκαλύψει το ρόλο Κυβερνήσεως ΕΕ.
Το θράσος τους περισσεύει, αφού οι υπεύθυνοι για την διάλυση της Α' βάθμιας Υγείας, ζητούν και τα ρέστα από τους εργαζόμενους, όταν τα Κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία, ασφυκτιούν από τις τεράστιες ελλείψεις. Η "γιορτή της Δημοκρατίας", είναι κάτι που αφορά, μάλλον, μόνο αυτούς που φαίνονται διατεθειμένοι να στηρίξουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και των κομμάτων που στηρίζουν και αθωώνουν της Ε.Ε.
Το ΚΚΕ καλεί, όλους τους εργαζόμενους κατά δεκάδες και εκατοντάδες να αναπληρώσουν αυτή τη χαμένη ψήφο, να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, να βάλει ο λαός μας πλώρη για αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ, με μονομερή διαγραφή του χρέους και Λαϊκή Εξουσία. Την επόμενη μέρα ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ σημαίνει ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΑΟΣ!
Πηγή: patmostimes.gr