patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

Το ΚΤΕΟ πήρε τις πινακίδες του μοναδικού ασθενοφόρου. Σάπιο και με χαλασμένα φρένα.

NOSOKOMEIO-002Χωρίς ασθενοφόρο μείναμε,  διότι μετά από έλεγχο που του έγινε από το κινητό ΚΤΕΟ της περιφέρειας κρίθηκε  ακατάλληλο να κυκλοφορεί και του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες.

Οι μηχανικοί του ΚΤΕΟ από τον έλεγχο που διενήργησαν, διαπίστωσαν μεγάλες φθορές και ελλείψεις στο ασθενοφόρο του Κ.Υ. Πάτμου.

Σάπιες κολώνες και πόρτες που δεν άνοιγαν, χαλασμένα φρένα και μπροστινό σύστημα κίνησης. Ακόμα και το σκαλοπάτι του ασθενοφόρου σάπιο.

Όλα αυτά το καθιστούσαν επικίνδυνο για την ασφάλεια των οδηγών, των ασθενών και των γύρω του.  Αποτέλεσμα από σήμερα και μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές και οι φθορές που το καθιστούν επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια ,   μένουμε χωρίς ασθενοφόρο, γιατί είναι το μοναδικό που έχουμε στο Κ.Υ. Πάτμου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του Κ.Υ.Πάτμου "έχει ενημερωθεί το Κ.Θ.Λέρου και το αργότερο μέχρι αύριο θα στείλει   ασθενοφόρο να καλύψει το κενό".

Σε ερώτηση μας αν ήταν γνωστή η  επικινδυνότητα του και τι κάνανε, μας είπε:

"Είχαμε στείλει έγγραφο στο Κ.Θ. Λέρου για την παλαιότητα του και την αντικατάσταση του. Τι θα γίνει σήμερα και μέχρι να αντικατασταθεί, αν παρουσιαστεί ανάγκη και πρόβλημα θα δούμε τι θα κάνουμε".