patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

Αρτοκλασία για την γιορτή του Οσίου Χριστοδούλου από το σύλλογο Πατμίων Ρόδου.

 

Tον Πολιούχο προστάτη της Πάτμου ΟΣΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ γιορτάζει την Κυριακή της Τυρινής 17 Μαρτίου 2013 το πρωί ο φερώνυμος σύλλογος της Ρόδου.

 

Η γιορτή του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου ΟΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ θα πραγματοποιηθεί με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Παλιάς Πόλης. Θα ακολουθήσει προσφορά καφέ και εδεσμάτων στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας. Κατά την διάρκεια της γιορτής θα γίνει αναφορά από τον πρόεδρο του Συλλόγου Αριστείδη Μιαούλη στις τελευταίες δράσεις του Συλλόγου και στην Πατμιάδα του Γένους Εκκλησιαστική Σχολή που φέτος συμπληρώνει 300 χρόνια λειτουργίας στο ιερό μας νησί.

Εξ άλλου κατά την φετινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου και την κοπή της πίττας, που έγινε μαζί με την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών παροικιακών Συλλόγων Ρόδου συγκεντρώθηκαν χρήματα και μεταξύ άλλων απενεμήθη τιμητική πλακέτα στην Πατμιάδα του Γένους Σχολή που παραδόθηκε από τον Αρχιμ. π. Νεκτάριο Πόκκια, απόφοιτο της Σχολής μας, στον ταμία του Συλλόγου κ. Ευθύμιο Δ. Χατζηκώστα να σταλεί στην διεύθυνση της. Η πλακέτα γράφει: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΜΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

Ο ΟΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΜΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ.

Σε συνεργασία με τον διευθυντή της Πατμιάδας Σχολής κ. Ευστάθιο Κόττορο το Δ.Σ. του Συλλόγου αγόρασε και πρόσφερε και ήδη παρελήφθη, για τις ανάγκες των σπουδαστών έναν ολοκαίνουργιο ψύκτη νερού της σειράς FRESH K-17 (320Χ320Χ1050) για να πίνουν οι σπουδαστές νερό.

Στο ευχαριστήριο του ο διευθυντής της Σχολής επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «η χειρονομία αυτή σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας έρχεται να ARISTEIDHS-PSIKTISενισχύσει τον αγώνα της εδώ και 300 χρόνια λειτουργίας της Σχολής.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου «Ο ΟΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ» Αριστείδης Μιαούλης και ο Γραμματέας Ευθύμιος Δ. Χατζηκώστας κατά την παράδοση του ψύκτη στην Πατμιάδα Σχολή.