patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εορτασμου Εθνικης Εορτης της 25ης Μαρτιου 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εορτασμού Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821

Α) Γενικός σημαιοστολισμός από την 8ην πρωινή ώρα έως και την 24ην μέχρι και της Δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2012 , των Δημοσίων, Δημοτικών, ιδιωτικών καταστημάτων οικιών και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι. .

Β) Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι τις βραδινές ώρες της 23ης, και 24ης και 25ης Μαρτίου 2012.

Γ)Ομιλίες, σχολικές εορτές με θέμα την ιστορική σημασία της Επανάστασης του 1821 από δασκάλους και καθηγητές στα σχολεία της Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης.

Δ)Ώρα 12.οο προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από μαθητές: της Πατμιάδος Σχολής και του Δημοτικού Σχολείου Χώρας στην προτομή του Εμμ. Ξάνθου στη Χώρα. Από αντιπροσωπείες Λυκείου, Γυμνασίου, ΕΠΑΛ και Δημοτικού Σχολείου Σκάλας στην προτομή του Εμμανούλ Ξάνθου στην Σκάλα και αντιπροσωπείες του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου στο Ηρώων Κάμπου.

Κυριακή 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Α)Ώρα 8 . Επίσημη έπαρση της Σημαίας.

Ώρα 11.30 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και εκφώνηση του πανηγυρικού από την κ. Χαριτωνίδου Ανδρονίκη, Καθηγήτρια Γενικού Λυκείου Πάτμου.

Β) Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του αγωνιστή και πρωτεργάτη της Φιλικής Εταιρείας Εμμ. Ξάνθου όπου φυλάσσονται τα οστά του, και κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ. Δήμαρχο, Διοικητή 8ου ΤΕ, Διοικητή του Α.Τ. Πάτμου και Λιμενάρχη Πάτμου. Τήρηση ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των ένδοξων νεκρών μας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ μαθητιώσας νεολαίας

Στις παραπάνω εκδηλώσεις προσκαλούνται όλοι οι Δημόσιοι και Δημοτικοί Υπάλληλοι, οι Πρόεδροι και τα Συμβούλια των Σωματείων και των Συλλόγων καθώς και ο Πατμιακός Λαός.

Ο Δήμαρχος

Σχετικά άρθρα