patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΓΡΑΜ. ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΡΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ

 Xatzimixalisrodos-Στη Ρόδο βρέθηκε  Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011, μετά την επίσκεψή του στη Σύρο, ο Γενικός Γραμματέας της αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Φώτης Χατζημιχάλης.

Λίγο πριν τη συνεργασία που είχε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της νέας δομής, ο κ. Χατζημιχάλης με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ είπε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να υπηρετεί ένα χώρο μεγάλης ευθύνης, όπως είναι το Αιγαίο, με τις ιδιαιτερότητες, τα οξυμμένα προβλήματα, αλλά και τις μεγάλες προοπτικές του.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους πολίτες του Αιγαίου, ως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει ο χώρος, τονίζοντας πως «δεν έχουμε καιρό για χάσιμο», προκειμένου να στηθεί η νέα δομή.

Τόνισε επίσης, ότι δεν έρχεται στο Αιγαίο «για δημόσιες σχέσεις» και ότι θα κριθεί «από το έργο του και όχι από τις δηλώσεις».

 Ο κ. Χατζημιχάλης, παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσου Νίκου Ζωίδη, του απερχόμενου Περιφερειάρχη Βασίλη Μπρακουμάτσου, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη και του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου, ξεκαθάρισε πως θα είναι πάντα στο πλευρό των τοπικών αρχών και των πολιτών, υπηρετώντας τις αρχές της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και της ευγένειας στην εξυπηρέτηση των νησιωτών.

 Νωρίτερα, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης χαρακτήρισε τον Γενικό Γραμματέα της αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου «φίλο από τα παλιά, έμπειρο και με κύρος τέτοιο που θα συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων.

Ευχαρίστησε επίσης τον κ. Μπρακουμάτσο για τη συνεργασία που είχαν, στο πλαίσιο της οποίας παρήχθη ουσιαστικό έργο στην περιοχή. Ο μέχρι πρότινος Γραμματέας της Περιφέρειας αναφέρθηκε εν συντομία στην περίοδο που υπηρέτησε το Νότιο Αιγαίο, σημειώνοντας ότι η παρουσία του κ. Χατζημιχάλη αποτελεί εχέγγυο για επιτυχία των νέων θεσμών.

Τέλος, ο κ. Ζωίδης καλωσόρισε τον κ. Φώτη Χατζημιχάλη, με την πεποίθηση ότι θα πετύχει στην αποστολή που αναλαμβάνει.