patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ : Στους Αθλητικούς Μαθητικούς Αγώνες συμμετείχε και φέτος.

 

LYKEIO PATMOU AGONES

 

Οι μαθητικές αθλητικές ομάδες του Γενικού Λυκείου Πάτμου συμμετείχαν και φέτος στους Αθλητικούς Μαθητικούς Αγώνες .

 

Συγκεκριμένα: η ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών αγωνίστηκε με την ομάδα του 1 ΓΕΛ Καλύμνου στο κλειστό γήπεδο Καλύμνου . Την ομάδα στήριξε και συνόδευσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ Γαληνίκης Φώτης ,μαζί με τον καθηγητή του σχολείου κ Παπαδόπουλο Ιωάννη .

 

LYKEIO PATMOU AGONES 2

 

Το ξενοδοχείο που έμεινε η ομάδα κάλυψε οικονομικά, μετά από αίτημα της Διευθύντριας του σχολείου κ Γαμπιεράκη Χρυσής ο Έπαρχος Καλύμνου κ Μουσελλής Μανώλης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά .

 

Η ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών αγωνίστηκε με την ομάδα του ΕΠΑΛ Καλύμνου στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Καλύμνου .

Την ομάδα στήριξε και συνόδευσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ Γαληνίκης Φώτης ,μαζί με τον καθηγητή του σχολείου κ Σταμούλη Άγγελο.

LYKEIO PATMOU AGONES 1

Το ξενοδοχείο που έμεινε η ομάδα κάλυψε σημαντικό μέρος οικονομικά ,μετά από αίτημα της Διευθύντριας του σχολείου κ Γαμπιεράκη Χρυσής ο Δήμαρχος Πάτμου κ Τσαμπαλάκης Νικήτας τον οποίο ευχαριστούμε θερμά .

 

Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των μαθητών μας σε τέτοιες δράσεις ,αφού o  αθλητισμός είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για τα παιδιά μας :

 

Παίζοντας αθλητικά παιχνίδια τα παιδιά αναπτύσσουν σωματικές ικανότητες, ασκούνται, κάνουν νέους φίλους, μαθαίνουν να γίνονται μέλη μιας ομάδας, βελτιώνουν την αυτοεκτίμησή τους .

 

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ