patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ. Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ για τις επιλογές των μαθητών

EPAL ROBOTIKH 2

 

 Την Παρασκευή 11-06-2021 και ώρα 19:00 μμ στον προαύλειο χώρο του ΠΑΤΜΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ   έγινε εκδήλωση  παρουσίασης του έργου των μαθητών του ΕΠΑΛ  στα πλαίσια του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ . 

Έπειτα από τις επιτυχημένες παρουσιάσεις κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη του 1ου Σχεδίου Δράσης του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ με θέμα «Τρισδιάστατες Εκτυπώσεις» και του 2ου Σχεδίου Δράσης με θέμα «Ρομποτική Διαλογή Ξηρών Καρπών» της θεματικής ενότητας «Το ΕΠΑ.Λ Πάτμου Ατενίζει το Μέλλον», το 1ο ΕΠΑ.Λ Πάτμου   ολοκλήρωσε   κατά το σχολικό έτος 2020-21 το  3ο  Σχέδιο  Δράσης με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ρομποτικό Ποδόσφαιρο»

 

Την οργάνωση του προγράμματος είχε η καθηγήτρια πληροφορικής κ. Καβακλιώτη Μαρία. 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε  ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Παναγάκης , ο οποίος  ευχαρίστησε την κ.  Καβακλιώτη Μαρία και τα παιδιά για την συμμετοχή τους. Αναφέρθηκε στο  πρόγραμμα  και στους σκοπούς του και προανήγγειλε και άλλα προγράμματα για την στήριξη των μαθητών στην επιλογή του επαγγελματικού τους προσανατολισμού. 

Στη συνέχεια η κα Καβακλιώτη, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους . 

Ακολούθησε μπουφές με εδέσματα. 

 Στην παρουσίαση εκτός  από τη διευθύντρια του ΕΠΑΛ κ. Αθηνά Μίχα και τους καθηγητές,  παρευρέθηκαν:

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μάκης Μπλούκας ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Κωνσταντάς, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Κουτούζος, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Δημήτρης Κάβουρας, ο δημ.  σύμβουλος κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης, εκπαιδευτικοί γονείς και μαθητές.  

EPAL ROBOTIKH 3EPAL ROBOTIKH 5pgEPAL ROBOTIKH 4EPAL ROBOTIKH 8

EPAL ROBOTIKH 6