patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

Όλη η Πάτμος «αγκάλιασε» το “Patmos Revelation”

revelation ethelontesΦωτό: Elias Lefas Oι εθελοντές.

 Μετά το δημοσίευμα μας για τις πρωτιές των Πατμίων που δεν αναφέρθηκαν στο πρώτο δελτίο τύπου της εταιρείας, χαιρόμαστε που όπως καταλάβαμε από την συζήτηση με εκπρόσωπο της, ευαισθητοποιήθηκαν και σε  ένα δεύτερο, περιλαμβάνονται και οι σημαντικές διακρίσεις των Πατμίων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  TΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ACTIVE MEDIA ΓΙΑ ΤΟ PATMOS REVELATION                Πάτμος, 07 Ιουλίου 2017

 Η πρώτη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού “Patmos Revelation”, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο διάστημα μεταξύ 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2017, χάρη στην συμμετοχή όλου του νησιού και την υποστήριξη του στην πρώτη αυτή προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την προώθηση της Πάτμου σε όλο τον κόσμο!

 

Ο Δήμος Πάτμου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η εταιρεία Active Media συνδιοργάνωσαν το 1ο Patmos Revelation το οποίο τέθηκε υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή αλλά και πολλές οι διακρίσεις των Πατμίων αθλητών στο 1ο “Patmos Revelation”! Πιο συγκεκριμένα, 1ος στην διαδρομή των 5χλμ. ήταν ο Δημήτρης Μπαχάς, ενώ 1η στις γυναίκες στην ίδια διαδρομή ήταν η Άννα Μαστροπέτρου. Αντίστοιχα 2η από τις γυναίκες τερμάτισε η Ευδοκία Γαμπιεράκη και 3η η Κατερίνα Γαμπιεράκη.
Η 1η γυναίκα που τερμάτισε την διαδρομή των 15χλμ. ήταν η Τίνα Μηλιοπούλου, ενώ 3η τερμάτισε η Ελένη Καραφωτάκη.

Στις διαδρομές τρεξίματος υπήρξε έντονο το συναίσθημα του ευ αγωνίζεσθαι με αρκετούς αθλητές να τερματίζουν μαζί. Μάλιστα ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Περικλής Ιακωβάκης που έτρεξε στα 5χλμ. τερμάτισε την διαδρομή μαζί με 3 συναθλητές του.
Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα και χρόνους από τις διαδρομές των 15χλμ. και 5χλμ.: http://www.myrace.gr/event/135/results.html  

Ο κόσμος της Πάτμου συμμετείχε ενεργά, χειροκροτώντας και ενισχύοντας την προσπάθεια των αθλητών, ενώ εθελοντές από την Πάτμο και απλός κόσμος βγήκε στους δρόμους για να βοηθήσει και να δροσίσει του συμμετέχοντες δρομείς προσφέροντας τους νερά, αλλά και καταβρέχοντας τους σε κάποια σημεία καθώς η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή.

Η δράση είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή 30/06, όπου παιδιά από την Πάτμο, έτρεξαν, αθλήθηκαν και χάρηκαν την δράση του Kids’ Athletics που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πάτμου, υπό τις οδηγίες του Ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή, Περικλή Ιακωβάκη.
Αντίστοιχα σημαντική ήταν η συμμετοχή των Πάτμιων αθλητών και στην κολύμβηση 1 μιλίου που έγινε το Σάββατο 01/07 στον κόλπο του Γροίκου.

Κατά την διάρκεια του “Patmos Revelation”, πολλοί επισκέπτες και αθλητές βρέθηκαν στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας και εντυπωσιάστηκαν από την επίσκεψή τους στα δύο μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως.

Εταιρείες από την Πάτμο, αλλά και επαγγελματίες του νησιού συμμετείχαν στην διοργάνωση, προσφέροντας προϊόντα σε συμμετέχοντες και εθελοντές. Παράλληλα, αρκετοί ήταν οι επαγγελματίες που έτρεξαν ή κολύμπησαν στην διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα, το Patmos Aktis Suites & Spa, ως επίσημος υποστηρικτής και ως χορηγός φιλοξενίας του “Patmos Revelation” πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του το Cocktail της διοργάνωσης που έγινε παρουσία εκπροσώπων της Ιεράς Μονής και του Δήμου Πάτμου του Τύπου και πρεσβευτών.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και η οικογένεια Μπαχά, προσέφεραν γενναιόδωρα φρούτα και σνακς σε συμμετέχοντες, εθελοντές και στην ομάδα παραγωγής της διοργάνωσης καθώς επίσης και όποια άλλη βοήθεια της ζητήθηκε.
Η εταιρεία Sixt rent a car τόσο από τα κεντρικά της, αλλά και με το τοπικό της κατάστημα στην Πάτμο εξυπηρέτησε τη διοργάνωση προσφέροντας οχήματα και ειδικές τιμές στους συμμετέχοντες.
Η εταιρεία Ελιν υποστήριξε τη διοργάνωση τόσο κεντρικά όσο και με τα δύο πρατήρια καυσίμων που έχει στο νησί, καθώς όλα τα οχήματα κινήθηκαν με την εξαιρετική ποιότητα των καυσίμων της.

Επίσης, η εταιρεία 1001 flights που έχει έδρα την Πάτμο, υποστήριξε το 1ο Patmos Revelation.
H A1 yacht trade consortium προσέφερε σημαντικές μεταφορές και μετακινήσεις αθλητών και επισήμων.
H T & G auto moto rentals υποστήριξε τη διοργάνωση με την προσφορά μοτοσυκλετών στους συμμετέχοντες.

Τέλος η εταιρεία Γιάνναρος Θεολόγος συνέβαλε σημαντικά με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία της στη διαμόρφωση της κολυμβητικής διαδρομής.

Στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων βοήθησαν το Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου, το Λιμεναρχείο Πάτμου και το Κέντρο Υγείας Πάτμου.
Σημαντική ήταν και η βοήθεια των οδηγών ταξί και του λεωφορείου της Πάτμου που ανταποκρίθηκαν άμεσα στα ειδικά μέτρα κυκλοφορίας που είχαν παρθεί από την αστυνομική διεύθυνση για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και των καταστηματαρχών του νησιού που «αγκάλιασαν» την όλη προσπάθεια.

Οι χορηγοί φιλοξενίας που υποστήριξαν την διοργάνωση από την πρώτη στιγμή ήταν οι ακόλουθοι: Patmos Aktis Suites & Spa, Allotina Houses, Skala Hotel Patmos, Onar, Chris Hotel, Archontariki, Alykes Studios, Porto Scoutari, Stefanos Katsaros Studios, Hotel Athina, Hotel Rodon, Villa Zacharo, Grikos Hotel, Hotel Effie.

Δυναμική ήταν και η παρουσία των τοπικών χορηγών επικοινωνίας της Πάτμου όπως της εφημερίδας Πατμιακά Χρονικά, του Patmostimes.gr, του Patmos Radio και του Νήσος Πάτμος Free Press που βοήθησαν στην προώθηση και προβολή της διοργάνωσης.

Επίσημοι Χορηγοί: Blue Star Ferries, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»
Επίσημοι Υποστηρικτές: Patmos Aktis Suites & Spa, Sixt rent a car, ΑΒ Βασιλόπουλος, Ελίν, Dodekanisos Seaways, 1001 flights
Αρωγοί: ΣΕΓΑΣ, IAAF Kids Athletics, GoPro, T & G auto moto rentals, A1 yacht trade consortium, Lifeguard Patrol, Γιάνναρος Θεολόγος
Χορηγοί Φιλοξενίας: Patmos Aktis Suites & Spa, Allotina Houses, Skala Hotel Patmos, Onar, Chris Hotel, Archontariki, Alykes Studios, Porto Scoutari, Stefanos Katsaros Studios, Hotel Athina, Hotel Rodon, Villa Zacharo, Grikos Hotel, Hotel Effie
Τοπικοί Χορηγοί Επικοινωνίας: Αιγαίο TV, Πατμιακά Χρονικά, Patmos Radio, Patmostimes.gr, Νήσος Πάτμος Free Press, Samostoday, Samostimes, Βήμα της Κω, e-Νήσος Κως, Ράδιο Έκφραση, Ράδιο Proto, Kosnews24, Aegeanews
Strategic TV Partner: National Geographic
Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο: VitaNTravel
Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Αναζήτηση

like us on facebook

Πρωτοσέλιδα


Google translate

enfrdeitptrues

Δείτε επίσης

patmosnewsbanner01

dimotikos

Μέλος του

aegeanmedia

editorial2ed

banner2019

rent KATERINA WEB

IMG 4874s

H MAGEIA WEB 2s

rent KATERINA WEB

Try-Gyro

koutouzos

keridis-sima

patmosmonastery

Έντυπα

1111

Copyright Warning

copyscape-banner-white-160x56
Protected by Copyscape

Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση άρθρου ή περιεχομένου είναι ευπρόσδεκτη εάν συνοδεύεται με το hyperlink www.patmostimes.gr