patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

«Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» και η διεθνής ομάδα Ηippo παρουσιάζουν την παιδική παράσταση ΦΟΥΤΟΥΡΙΑ,

foutouriaΟ πολιτιστικός και μουσικός σύλλογος «Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» και η διεθνής ομάδα Ηippo παρουσιάζουν την παιδική παράσταση ΦΟΥΤΟΥΡΙΑ, στον συνεδριακό χώρο του PATMOS AKTIS Suites & Spa, στην παραλία του Γροίκου, το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 19.30.

 

Είναι μια τρελλή κωμωδία για μικρά και μεγάλα παιδιά. Η παράσταση έχει περιοδεύσει σε Ελλάδα - Ηνωμένο Βασίλειο- Γερμανία Καναδά και Αμερική. Έχει στοιχεία σωματικού θεάτρου και ηλεκτρονικής μουσικής και μας ταξιδεύει σε μια φαντασμαγορική πόλη του μέλλοντος.

Μέσα από την υποκριτική τέχνη, την κωμωδία, το χορό και το τραγούδι πλάθεται ένας νοητός κόσμος που εισάγει ομαλά τα παιδιά σε ένα ευφάνταστο διαδραστικό περιβάλλον. Θεματική ενότητα είναι η έννοια της ελευθερίας (λόγου, έκφρασης, συναισθημάτων, φαντασίας).

Οργάνωση: Πολιτιστικός και μουσικός σύλλογος «Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Συνδιοργάνωση- Χορηγοί επικοινωνίας: ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ –PATMOS RADIO 91

ΧΟΡΗΓΟΙ: PATMOS AKTIS suites & spa – Blue star ferries-Όστρια.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

"Φουτουρία. Έτος 2999. Η Αυριάνα 245 minus αποφασίζει ξαφνικά να σταματήσει τη δουλειά της και να βγει έξω να χορέψει στη βροχή. Αυτό όμως ήταν απαγορευμένο στη Φουτουρία. Από κει κι έπειτα η ηρωίδα μας μπαίνει σε αναπάντεχες περιπέτειες και καταδιώκεται από φουτουριστικά ρομπότ σε ένα μεγάλο κυνηγητό, που κορυφώνεται όταν συναντήσει τον Ροβέρτο, τον δημιουργό μιας μηχανής που ταξιδεύει στο χρόνο...

Η Αυριάνα ζώντας σε ένα ουτοπικό μέλλον, όπου όμως η έννοια της ελευθερίας είναι αμφισβητήσιμη και όλα φαίνονται κανονισμένα και φυσιολογικά, τυχαία, ανακαλύπτει μια άλλη πραγματικότητα και ακολουθεί ένα διαφορετικό δρόμο...

Η παράσταση έχει περιοδεύσει σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Καναδά και Η.Π.Α.

Η ομάδα Hippo χρησιμοποιώντας στοιχεία σωματικού θεάτρου και ηλεκτρονική μουσική δημιουργεί μια φαντασμαγορική πόλη του μέλλοντος, γεμάτη αστεία ρομπότ και τρελές εφευρέσεις. Μια ξέφρενη κωμωδία για παιδιά και μεγάλους.

Την παράσταση ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι βασισμένο σε τεχνικές Εκπαιδευτικού Δράματος. Τα παιδιά, μέσα από θεατρικές δραστηριότητες (αυτοσχεδιασμούς, κινητικά και φωνητικά παιχνίδια), συμμετέχουν σε έναν φανταστικό κόσμο, εμπνευσμένο απ' το θέαμα που παρακολούθησαν. Στόχοι του Δράματος είναι η ανάπτυξη της ικανότητας προφορικής επικοινωνίας, η καλλιέργεια της αισθητικής έκφρασης και η προαγωγή της κριτικής σκέψης.

 

Παίζουν: Χριστιάνα Κανδυλιώτη, Αλέξανδρος Ράπτης, Φώτης Δούσος
Κείμενο: Hippo - Νίκος Τσιώτσος
Σχεδιασμός δραστηριότητων εκπαιδευτικού δράματος: Καλλιόπη Φύκαρη, ομάδα Hippo
Κοστούμια: Κατερίνα Χατζοπούλου
Κίνηση: Χάρης Πεχλιβανίδης, Ελένη Βάκα
Μουσική: Ηippo – Πάρης Φράγκος
Σκηνοθεσία: Hippo


Τιμή Εισιτηρίου: 7 ΕΥΡΩ & 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ : PATMOS AKTIS Suites & Spa, Blue Star Ferries, Εστιατόριο Όστρια


Συνδιοργάνωση-Χορηγοί επικοινωνίας:  ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ -PATMOS RADIO 91


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Τηλ. 247033126 / 6982594112
Hippo Theatre Group Τηλ: 6974040085
Email: hippotheatregroup@gmail.com Website: http://hippohippos.wix.com/hippo-theatre-group