patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

Υποψήφιος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και λαθρεμπόριο καπνού!

Διαβάζοντας προσεκτικά το δελτίο τύπου του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, γινόταν αναφορά ότι συνελήφθη ένας 65χρονος για λαθρεμπόριο καπνού και για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών.

Ο 65χρονος παρέλαβε από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας χάρτινη κούτα που περιείχε 39 πλαστικές, ανισοβαρείς και αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 20.800 γραμμαρίων χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και άνευ ταινιών ασφαλείας.
Μετά την σύλληψη του διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 333,5 γραμμαρίων, ένα κουτί από φιλμ με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 9,67 γραμμαρίων, μία μεταλλική ταμπακέρα με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 8,96 γραμμαρίων, μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 92,21 γραμμαρίων και δύο πλαστικές συσκευασίες με σπόρους κάνναβης.

Αναζητήσαμε λοιπόν πληροφορίες για την ταυτότητα του 65χρονου, και σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το Αρχηγείο του Λιμενικού, πρόκειται για έναν πολύ γνωστό καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο οποίος είναι ένα από τα μεγαλύτερα στελέχη της πανεπιστημιακής κοινότητας και έφτασε σε ιδιαίτερα υψηλή θέση σε Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Μάλιστα, ο 65χρονος έχει ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό των καθηγητών και είχε σχηματίσει συνδυασμό με τον οποίο διεκδικούσε την Πρυτανεία παλιότερα.

Στο άκουσμα της είδησης, κύκλοι των παλαιών καθηγητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δήλωναν «αιφνιδιασμένοι από την είδηση» και όλοι τους ανέφεραν «ότι πρόκειται για κάποιο λάθος»!!!

Η μακρόχρονη παραμονή του στην έδρα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, είχε ως αποτέλεσμα να αναπτύξει στενές σχέσεις με την τοπική κοινωνία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε πολλούς κύκλους στην Πρωτεύουσα της Λέσβου.

Ο 65χρονος δεν είχε δώσει ποτέ λαβές για αρνητικά σχόλια, πολύ περισσότερο μάλιστα για σχέσεις με ναρκωτικά!

Από την πλευρά τους, οι διωκτικές αρχές στο νησί, διαρρέουν ότι είχαν πληροφορίες εδώ και καιρό, τις οποίες αξιοποίησαν κατάλληλα και έθεσαν τον 65χρονο καθηγητή υπό στενή παρακολούθηση με τα αποτελέσματα που προαναφέραμε.

Πάντως αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κατάθεση του καθηγητή, ειδικά στο σημείο του πως βρέθηκαν στο σπίτι του τόσο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών!