patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

Από το bodrum στο Γροίκο για το 8ο Συνέδριο του club «The most beautiful bays in the world"..

 

world-conggressΠαρασκευή 14.9.2012 στην Πάτμο θα μεταφερθούν από το BODRUM της Τουρκίας μέσω Κω, οι σύνεδροι του club «The most beautiful bays in the world" για την λήξη των εργασιών του ετήσιου 8ου κατά σειράν συνεδρίου.

 

Οι σύνεδροι θα διαμείνουν στο Γροίκο, ο κόλπος του οποίου είναι ένας από του ομορφότερους κόλπους του οργανισμού και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Patmos Aktis.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου θα γίνει  εκδήλωση, για να απονεμηθούν τα διπλώματα στα νέα μέλη του club «The most beautiful bays in the world". Μετά τις απονομές θα ακολουθήσει η τελετή λήξης του 8ου συνεδρίου.

Την επομένη, Σάββατο 15.9.2012, οι σύνεδροι θα επισκεφθούν τα αξιοθέατα και θα περιηγηθούν την Πάτμο.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στη Κω για να επιστρέψουν στο Bodrum της Τουρκίας και στη συνέχεια στους προορισμούς τους .

Οι εργασίες του 8ου συνεδρίου του club «The most beautiful bays in the world" θα ξεκινήσουν Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 με την άφιξη των συνέδρων στο Bodrum.

Τις πρώτες μέρες του συνεδρίου, ο νέος πρόεδρος θα παρουσιάσει τις απόψεις του σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους του Οργανισμού. Θα παρουσιαστούν επίσης τα μέλη που θα τους απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα καθώς και τα νέα υποψήφια μέλη του οργανισμού.

Οι εργασίες του 8ου συνεδρίου θα λήξουν στην Πάτμο δίπλα σε έναν από τους ομορφότερους κόλπους του κόσμου.

Να θυμίσουμε ότι η επίσημη ένταξη του κόλπου του Γροίκου πραγματοποιήθηκε στο 7ο παγκόσμιο συνέδριο του club που έγινε στην Tubacouta sine - saloum στη Σενεγάλη 22 έως 26 Μαΐου 2011. Το δίπλωμα παρέλαβαν η Σμαράγδα Μπονιάτη, ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου και η Δάφνη Μπέκετ για λογαριασμό του Δήμου Πάτμου, ενώ από το 2010 στο Βιετνάμ, Ha Long, είχε γίνει η πρόταση ένταξης.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η ένταξη του κόλπου της Πάτμου αποτελεί πρωτοβουλία του κ. Νίκου Πουλιού και επιτυχία της ομάδας marketing των DIVINE HOTELS (KOS AKTIS Art Hotel****, KOS HOTEL Junior Suites ****, PATMOS AKTIS Suites & Spa*****).