patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

Στη Πάτμο με 4 γιατρούς και παιδίατρο το χαμόγελο του παιδιού

 

XAMOGELO-TOY-PEDIOYO Ροταριανός όμιλος Κω σε συνεργασία με το χαμόγελο του Παιδιού και την υποστήριξη του Patmos Aktis Suites & SPA του επιχειρηματία Νίκου Πουλιού και της συζύγου του, διοργανώνει δωρεάν προληπτική Ιατρική εξέταση για τα παιδιά της Πάτμου από 19/04/2012 έως ς 22/04/2012 με το κινητό Ιατρείο Ιπποκράτης του Χαμόγελου στον Χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου Patmos Aktis, στις παρακάτω Ειδικότητες Ιατρών :

 

Παιδίατρο

Παθολόγο

Οδοντογιατρό

Οφθαλμίατρο

Ωτορινολαρυγγολόγο

Τα παιδιά θα εξετάζονται με την ενυπόγραφη συγκατάθεση των γονέων τους και με την ολοκλήρωση της εξέτασης θα δίνεται ειδικό έντυπο προς

ενημέρωση των γονέων με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Ιπποκράτης θα είναι στελεχωμένος με κοινωνικό λειτουργό, νοσηλεύτρια του συλλόγου καθώς και με εθελοντές ιατρούς.

Οι εξετάσεις θα γίνονται καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 και 17:00 με 20:00 τις 3 πρώτες μέρες και μέχρι τις 12:45 την Κυριακή.

Ανάλογα με τις ανάγκες τα ωράρια μπορεί να αλλάξουν για την εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών.

Την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 20:30 μετά το πέρας της πρώτης μέρας των εξετάσεων θα γίνει ενημέρωση προς τους γονείς για την προσφορά και τα πεδία δράσης του Χαμόγελου, στο συνεδριακό χώρο του Patmos Aktis Suites & Spa.