patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

DIGEA ΣΤΗ ΡΟΔΟ

-DIGEA-TV

Η ψηφιακή τηλεόραση στη Ρόδο, ενημερωτική συνάντηση με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο

Εν όψει της ψηφιακής μετάδοσης των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας στη Ρόδο, από τις 25 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι της εταιρείας DIGEA συναντήθηκαν σήμερα με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκο.  Συγκεκριμένα, σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 21161/08, θα ξεκινήσει η εκπομπή ψηφιακού σήματος από το κέντρο εκπομπής «Monte Smith» της Ρόδου, καλύπτοντας την πρωτεύουσα του νομού Δωδεκανήσων και φέροντας το ψηφιακό σήμα σε περίπου 80.000 κατοίκους.

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digea Γιώργος Μαθιός, παρουσία της υπεύθυνης μάρκετινγκ, Ιωάννας Κολιάδου, εξήγησε στον αντιπεριφερειάρχη αναλυτικά τις προετοιμασίες που έγιναν και οι οποίες θα ακολουθήσουν, ώστε η μετάβαση στη ψηφιακή τηλεοπτική εποχή για τη Ρόδο να γίνει ομαλά.

 Από την πλευρά του, κ. Χατζηδιάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, σημειώνοντας ότι «έχουμε χρέος να ενθαρρύνουμε και να στηρίζουμε τη σύγχρονη τεχνολογία, παράλληλα βεβαίως, να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των καταναλωτών ? χρηστών αυτών των υπηρεσιών».