patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

ΧΑΛΙΚΕΙΟ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

KALYMNOS XALIKEIO 2

 

Χθες Παρασκευή 25-2-2022 σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Ιωάννης Αντ. Χαλίκος παρέδωσε διά των εκπροσώπων του κ. Κοπενάζο Αντώνιο και κ. Θεόδωρο Κώστα, το σχετικό πρακτικό παράδοσης - παραλαβής της Νέας πτέρυγας με την επωνυμία "ΧΑΛΙΚΕΙΟ" του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου, υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον δωρητή κ. Ιωάννη Χαλίκο, το οποίο εν συνεχεία αναγνώσθηκε και υπογράφηκε και από την διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Κατερίνα Εμμανουήλ.

KALYMNOS XALIKEIO

Η διοικήτρια κ. Εμμανουήλ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Χαλίκο, τον οποίο και ευχαρίστησε εγκάρδια μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, για την τεράστια αυτή Δωρεά του στην Κάλυμνο και τα γύρω νησιά.


Τα εγκαίνια του κτηρίου θα πραγματοποιηθούν με την επιστροφή του κ. Γιάννη Χαλίκου στην αγαπημένη του Κάλυμνο.
Η μεγάλη αυτή Δωρεά ολόκληρης νοσοκομειακής πτέρυγας του δωρητή κ. Ιωάννη Α. Χαλίκου, έχει μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά του, προς το νησί και τους συμπατριώτες του. Με αυτή του τη δωρεά, αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου Καλύμνου, έστω να παρέχονται στους συμπατριώτες του καλύτερες συνθήκες περίθαλψης και Υγείας.

 

Η μόνη προϋπόθεση, προτροπή και επιθυμία του κ. Ιωάννη Α. Χαλίκου είναι να τεθούν σε λειτουργία όλα τα τμήματα του κτηρίου από τους υπευθύνους το συντομότερο δυνατό. Εν συνεχεία, να αξιοποιηθεί το κτήριο από τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και από την τεχνική υπηρεσία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των ασθενών και επισκεπτών.


Κλείνοντας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποτελεί σημείο αναφοράς και φλογερή επιθυμία του δωρητή κ. Ιωάννη Α.Χαλίκου, το κτίριο να τύχει της δέουσας προσοχής και φροντίδας έτσι ώστε να παραμείνει εις το διηνεκές προσεγμένο και φροντισμένο, στην ίδια ακριβώς άριστη κατάσταση που παραδίδετε σήμερα, για να υποδέχεται και να περιθάλπει όσους το έχουν ανάγκη, κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και προοπτικές.


Από σήμερα η νέα πτέρυγα του γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου που φέρει το όνομα του δωρητή της "ΧΑΛΙΚΕΙΟ" αποτελεί κόσμημα για το νησί και την ευρύτερη επαρχία μας και έτσι πρέπει να παραμείνει.