patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

Νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της NN Hellas: Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά.

TELIKO DEXIO NN Dr Online banner 300x250

Η NN Hellas ανακοίνωσε πρόσφατα μία νέα πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, η ΝΝ παρέχει την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online χωρίς κόστος, σε περισσότερους από 10.000 κατοίκους της ακριτικής Περιφερειακής Ενότητας της Δωδεκανήσου, συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιούχων επιδομάτων αλληλεγγύης.Το πρόγραμμα αφορά όλους τους κατοίκους των 15 απομακρυσμένων Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά και το σύνολο των κατοίκων των μικρότερων πληθυσμιακά Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης (Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης. Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χρήστης και είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες τη μέρα.


Τι ακριβώς προσφέρει η εφαρμογή Dr Online


• Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες.
• Σε περιπτώσεις που απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση, οι γιατροί συμβουλεύουν τους χρήστες σε ποιον εξειδικευμένο συνάδελφό τους θα απευθυνθούν ή αν είναι απαραίτητο να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.
• Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play και Apple Store
• Ο χρήστης κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας το μοναδικό όνομα και κωδικό που έχει παραλάβει από υπεύθυνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια μπορεί να εισέλθει στην εφαρμογή.
• Κάθε χρήστης μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει απευθείας με ιατρούς αναφορικά με θέματα υγείας του, ώστε να τον κατευθύνουν και να βοηθήσουν.


Πάντα με τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της και σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η ΝΝ Hellas αποδεικνύει ότι οι αποστάσεις μπορούν να παρακαμφθούν, γιατί η υγεία έχει πάντα προτεραιότητα.

Ειδικά για τους κατοίκους της Δωδεκανήσου που συχνά δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε μεγάλα ιατρικά κέντρα, αυτή η πρωτοβουλία έρχεται να προσφέρει ένα πλέγμα ασφάλειας και φροντίδας.


Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ανέφερε για τη νέα πρωτοβουλία:

«Η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους εμάς και αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της Περιφέρειάς μας. Σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία. Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαρά την πρωτοβουλία αυτή της ΝΝ Hellas που ενισχύει τις προσπάθειές μας».


Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κα. Χαρούλα Γιασιράνη, προσθέτει: «Δίνουμε καθημερινά και με την καρδιά μας τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, αξιοποιώντας ταυτόχρονα αξιέπαινες ενέργειες όπως αυτή της NN Hellas, για την προστασία της υγείας σε μια εποχή που καθίσταται πιο απαραίτητο από ποτέ».


Από την πλευρά της NN Hellas, η κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, σημείωσε:

«Με την πρωτοβουλία μας αγκαλιάζουμε τα Δωδεκάνησα, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέτουμε σε περισσότερους από 10.000 ακρίτες μια πρωτοποριακή υπηρεσία, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη δέσμευσή μας προς την ελληνική κοινωνία».

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια της NN Hellas εδώ

Αναζήτηση

like us on facebook

Πρωτοσέλιδα


Google translate

enfrdeitptrues

Δείτε επίσης

patmosnewsbanner01

dimotikos

Μέλος του

MEDIA

Μέλος του

aegeanmedia

editorial2ed

ecolaundry

banner2019

rent KATERINA WEB

H MAGEIA WEB 2s

Try-Gyro

rent KATERINA WEB

keridis-sima

patmosmonastery

Έντυπα

1111

Copyright Warning

copyscape-banner-white-160x56
Protected by Copyscape

Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση άρθρου ή περιεχομένου είναι ευπρόσδεκτη εάν συνοδεύεται με το hyperlink www.patmostimes.gr