patmosweb330

elin330

aegeanlab

like us on facebook

Αναζήτηση

dimotikos

Δείτε επίσης

patmosnewsbanner01

PATMOS RADIO 91

Έντυπα

1111

Πρωτοσέλιδα


 

Highlights

Διαδοχικές επαφές του Αντιδημάρχου Νικήτα Τσαμπαλάκη στην Αθήνα, με επίκεντρο την Πάτμο

tsambalakis j3

Εκτενείς όσο και παραγωγικές ήταν οι επαφές του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα, όπου και συνοδευόταν από τη Δημοτική Σύμβουλο κυρία Ελένη Μαυρογάλου.


Ειδικότερα την Τετάρτη 27 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ Σπυρίδη Λυμπερίου, ειδικό συνεργάτη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Στη διάρκεια της χρήσιμης συνομιλίας με τους εκπροσώπους του Δήμου Πάτμου, παρουσιάστηκαν εκκρεμότητες και ανοικτά ζητήματα που αφορούν στον Λιμενικό Ταμείο Πάτμου και που απαιτούν τις ενέργειες του Υπουργείου για την επιτυχή ολοκλήρωση τους. Ως κύριες προτεραιότητες αναφέρθηκαν η ανάγκη δημοσίευσης ΦΕΚ για την έγκριση του Master Plan του Λιμένα Πάτμου καθώς και το κενό που δημιουργεί η υποστελέχωση του λιμεναρχείου Πάτμου και που διογκώνεται εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και εξαιτίας των μεταναστευτικών ροών.


Την Πέμπτη 28 Μαΐου οι κ.κ. Τσαμπαλάκης και Μαυρογάλου συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Δημήτρη Φραγκάκη και συμφωνήθηκε η διάθεση φωτογραφικού υλικού του Δήμου για την ακόμη πιο εμπλουτισμένη προβολή του προορισμού στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του visit Greece που θα ετοιμαστεί στο άμεσο μέλλον. Επιπλέον, έχοντας το θρησκευτικό τουρισμό στους πρωταρχικούς άξονες στόχευσης, ο ΕΟΤ πρόκειται να προβάλει την Πάτμο σε κάθε ευκαιρία, αρχής γενομένης από το ειδικό φυλλάδιο που έχει δημιουργήσει και στο οποίο «φιλοξενείται» στο εξώφυλλο, το ιερό νησί την Αποκάλυψης.


Τέλος, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου και με βάση το γεγονός πως η Πάτμος αποτέλεσε τη γενέτειρα του Εμμανουήλ Ξάνθου ενός εκ των ιδρυτών της Φιλικής Εταιρίας, ο κ. Φραγκάκης δεσμεύτηκε να διερευνήσει και βοηθήσει για την ένταξη της Πάτμου στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, σε συνεννόηση με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

 

Την Παρασκευή 29 Μαΐου ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών με την προγραμματισμένη συνάντηση του Αντιδημάρχου της Πάτμου με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, οπού παρατέθηκαν θέματα προβολής και ανάπτυξης του Δήμου, τα οποία ο κ. Πρόεδρος εξέφρασε ενδιαφέρον να εξετάσει στο προσεχές διάστημα.

tsambalakis jpg

 

 

aegeanmedia

Μέλος του

MEDIA

Google translate

enfrdeitptrues

editorial2ed

Copyright Warning

copyscape-banner-white-160x56
Protected by Copyscape

Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση άρθρου ή περιεχομένου είναι ευπρόσδεκτη εάν συνοδεύεται με το hyperlink www.patmostimes.gr

rent KATERINA WEB

IMG 4874s

H MAGEIA WEB 2s

rent KATERINA WEB

Try-Gyro

banner2019

keridis-sima

koutouzos

patmosmonastery