patmosweb330

elin330

aegeanlab

like us on facebook

Αναζήτηση

dimotikos

Δείτε επίσης

patmosnewsbanner01

PATMOS RADIO 91

Έντυπα

1111

Πρωτοσέλιδα


 

Highlights

Σύλλογος επιτηδευματιών Πάτμου η ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Το νέο Δ.Σ. Σχέδια και στόχοι

ANAPTYXH LOGO

Αγαπητοί φίλοι, μέλη του συλλόγου επιτηδευματιών Πάτμου η Ανάπτυξη,

Η πρωτόγνωρη συμμετοχή σας στις εκλογές του Οκτωβρίου έβαλε οριστικό τέλος στην εσωστρέφεια και την απαξίωση του Συλλόγου Επιτηδευματιών Πάτμου και του έδωσε ισχυρή φωνή να διεκδικήσει όλα αυτά που θα εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη του επιχειρείν στο νησί μας.


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη σύσταση του νέου Δ.Σ του συλλόγου που έχει ως εξής:


Μελιανός Γεώργιος του Παντελεήμων - Πρόεδρος
Γονιδάκη-Μπαχά Αγγελική του Ζαννή - Αντιπρόεδρος
Μαστροπέτρος Α. Γεώργιος του Ανδρέα – Γραμματέας
Κατσανεβάκη Αναστασία του Χρήστου – Ταμίας
Γιάνναρος Θεολόγος του Βασιλείου – Τακτικό Μέλος

 

Παραλαμβάνουμε ένα σύλλογο αποπροσανατολισμένο από τα καθημερινά προβλήματα των επιχειρηματιών, αποδιοργανωμένο διοικητικά και οικονομικά γεγονός που κατέστησε την παραλαβή από την προηγούμενη διοίκηση δύσκολη και χρονοβόρα.
Άμεσοι στόχοι μας η διοικητική οργάνωση, η οικονομική εξυγίανση και η άμεση προώθηση των προβλημάτων των κλάδων που εκπροσωπούμε στους αρμόδιους φορείς.

Παρακάτω θέτουμε προς συζήτηση μια πρώτη συνοπτική καταγραφή των προβλημάτων που μέσα από τις συναντήσεις μας θα οριστικοποιηθεί.
-Συγκοινωνιακό - Λιμενικές Υποδομές
Αναγκαία για την ανάπτυξη η συχνή καθημερινή καλύτερη και ταχύτερη πρόσβαση επισκεπτών και μόνιμων κατοίκων. Μείζοντα θέματα η προσθήκη επιπλέον ακτοπλοϊκών δρομολογίων, το υδατοδρόμιο και η έγκαιρη προετοιμασία της Πύλης Σένγκεν με βάση τις νέες προδιαγραφές ώστε η Πάτμος να αποτελέσει βασικό Λιμένα Εισόδου για την ευρύτερη περιοχή.

-Αισθητική αναβάθμιση και προστασία του χαρακτήρα του νησιού
Κανόνες αισθητικής δημοσίων κτηρίων και καταστημάτων, καθαριότητα των οικισμών και των εμπορικών δρόμων, πεζοδρομήσεις και αναπλάσεις κομβικών σημείων στους εμπορικούς δρόμους Σκάλας και Χώρας.
-Προβολή του νησιού
Λειτουργία από τον δήμο τουριστικού Γραφείου όλο τον χρόνο. Εκπροσώπηση του νησιού στις εκθέσεις από άτομα με σύγχρονη αντίληψη και επικοινωνιακή προσέγγιση και δημιουργία έξυπνου προωθητικού υλικού.
-Επέκταση της Τουριστικής Σεζόν
Στοχευμένες δράσεις στην έναρξη και το κλείσιμο της σεζόν ώστε να τονωθεί η κίνηση. Ανάδειξη των μοναδικών εθίμων του Πάσχα που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλειφθεί.
-Πάρκινγκ στην Σκάλα και στην Χώρα ώστε να διευκολύνετε η πρόσβαση των επισκεπτών
-Επιμόρφωση με σεμινάρια επιχειρηματιών και προσωπικού που έρχονται σε άμεση επαφή με τον επισκέπτη με στόχο την καλύτερη εικόνα του νησιού
-Κανονιστικό πλαίσιο για την λειτουργία των επιχειρήσεων από την Δημοτική Αρχή με στόχο την αποφυγή πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού
-Αντιμετώπιση του παραεμπορίου που πλήττει βάναυσα τις επιχειρήσεις μας σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς

Ήδη έχουμε πραγματοποιήσει συναντήσεις για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων με τον Δήμαρχο κύριο Λευτέρη Πέντε , τον Αντιδήμαρχο κύριο Μιχάλη Κωνσταντά και τον Αντιδήμαρχο τουρισμού κύριο Νικήτα Τσαμπαλάκη καθώς και με τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Νίκο Κουτούζο.
Επίσης,

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε εκδήλωση το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου στην πλατεία της Σκάλας.
Τέλος καλούμε τα μέλη μας την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβριου σε συναντήσεις ανά επιχειρηματική δραστηριότητα ώστε να διαμορφώσουμε μαζί την ατζέντα των θεμάτων εν όψη της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.


Πάτμος 27 Νοεμβρίου 2019

Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου Επιτηδευματιών Πάτμου.

aegeanmedia

Μέλος του

MEDIA

Google translate

enfrdeitptrues

editorial2ed

Copyright Warning

copyscape-banner-white-160x56
Protected by Copyscape

Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση άρθρου ή περιεχομένου είναι ευπρόσδεκτη εάν συνοδεύεται με το hyperlink www.patmostimes.gr

rent KATERINA WEB

IMG 4874s

H MAGEIA WEB 2s

rent KATERINA WEB

Try-Gyro

banner2019

keridis-sima

koutouzos

patmosmonastery