patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

Η Τόνια Καρδάση συνεχίζει την έκθεση της στο Patmos aktis suites & spa

KARDASI PR 2Η Tόνια  Καρδάση  από το ΠΑΤΜΙΟΝ  μετέφερε την  έκθεση της με τίτλο ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ στο Patmos aktis suites & spa.

Τα έργα της θα εκτίθενται στην συνεδριακή αίθουσα του  ξενοδοχείου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου. 

Τα έργα της ζωγράφου διακρίνονται για το χρώμα και το φως και τα χαρακτηρίζει ένας αυθορμητισμός στο σχεδιασμός τους και την χρωματική παλέτα τους.
Η Τόνια Καρδάση ζωγραφίζει από το 1984. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι το λάδι και ο καμβάς. Όπως μας είπε η κ. Καρδάση, η ζωγραφική την διασκεδάζει και οι εμπνεύσεις της προέρχονται από οτιδήποτε την εντυπωσιάζει. Κυρίως από όμορφες και φωτεινές εικόνες που όλοι έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε στην καθημερινότητα μας.
Στην ερώτηση μας ποιο είναι το μήνυμα της έκθεσης, μας είπε : «Το μήνυμα μου είναι η επαναφορά στο φως της πραγματικότητας, το ταξίδι μακριά από το στρες που όλοι γνωρίζουμε και καθημερινά ζούμε, αλλά όλοι αναβάλλουμε να βγούμε από αυτό, χάνοντας το φως του χρόνου και της ζωής.»