patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΕΤΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ

Η Πρόεδρος και τα μέλη του ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Πάτμου συγχαίρουμε τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΚΟΥΖΗ για την εκλογή του στην Προεδρία της ΣΕΤΚΕ.


Με την εκλογή του είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι γιατί σαν Πρόεδρος Ομοσπονδίας Δωδεκανήσου κατανοεί τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας. Μέχρι τώρα μας έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι κοντά μας. Έχει το χάρισμα να φέρνει κοντά εκτός από τα νησιά μας , τα μέλη του κλάδου μας από όλο τον Ελλαδικό χώρο για ουσιαστικές και εποικοδομητικές συζητήσεις.
Κύριε Πρόεδρε!
Στις δυσμενείς αβάσταχτες συνθήκες που βρίσκεται η Χώρα μας εξ αιτίας των οποίων ταλανίζεται και η επαγγελματική μας πορεία, η εκλογή σας στο Προεδρικό αξίωμα της ΣΕΤΚΕ φέρνει μια νότα αισιοδοξίας στα μικρά νησιά γιατί γνωρίζουμε προσωπικά τις σκέψεις, και την θέλησή σας να διαφυλάξετε τα κεκτημένα με αγώνες, και τις μάχες' για να αποκτήσει ο κλάδος μας την επιβεβλημένη παρουσία στο τουριστικό γίγνεσθαι.
Ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο σας! Να είστε σίγουρος ότι τα μέλη του Πατμιακού σωματείου θα συμπορευόμαστε μαζί σας και θα γινόμαστε δεκανίκι αν χρειαστεί σε όλη αυτή την ανηφοριά

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
ΠΕΝΤΕ ΓΙΑΚΟΥΜΙΝΑ