patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Διαφημιστικά βίντεο για την Πάτμο από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Σπύρο Παπαναστασίου. Μουσική από τον Θεολόγο Μιχελή.

chora2Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Πάτμου σε συνεργασία με τον γνωστό σκηνοθέτη κ. Σπύρο Παπαναστασίου και τους συνεργάτες (μοντάζ Θεολόγος Ε. Πέντες) του, παρουσίασαν δύο video-περιηγήσεις της Πάτμου για διαφημιστικούς και όχι μόνο σκοπούς κατά τα πρότυπα και άλλων μεγάλων Τουριστικών προορισμών (Σαντορίνη, Μύκονος κ.α.,).

Η μουσική επένδυση έγινε από τον γνωστό, ταλαντούχο και διακεκριμένο μουσικό κ. Θεολόγο Μιχελή και τον κ. Σπύρο Παπαναστασίου.
Και τα δύο αυτά διαφημιστικά είχαν εξαιρετικά υψηλή απήχηση στην παρουσίαση τους στο διαδίκτυο. Το πρώτο στην παρουσίαση είχε 8599 επισκέψεις και το δεύτερο που παρουσιάστηκε με δύο ημέρες διαφορά 3678.
Ο σκηνοθέτης κ. Σπύρος Παπαναστασίου έχει διακριθεί για τις δουλειές του με σημαντικότερη διάκριση τη βράβευση σου στο Φεστιβάλ της Σαγκάης με το πρώτο βραβείο για την ταινία του STONE STORY.
Τα πολύ σημαντικά για την προβολή του νησιού μας διαφημιστικά videos έχουν ήδη αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Πάτμου και αποτελούν σημείο ενδιαφέροντος με μεγάλη επισκεψιμότητα.

 

{youtube}BH6rxqUjC0A{/youtube}