patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Το πρότυπο πρωινό της Πάτμου στο METROPOLITAN EXPO της Αθήνας

horecaΗ 11η HORECA 2016 είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO της Αθήνας και να υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας!

Στα πλαίσια της 11ης HORECA και στο πρόγραμμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ του Ξενοδοχειακού επιμελητηρίου, θα παρουσιαστεί  με τοπικά προϊόντα του νησιού μας το Σάββατο 13/2 ώρα 15.00-16.00 στο HALL 4, περίπτερα Α19-Β20 παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Πάτμου, της Ένωσης Ξενοδόχων και του Υπευθύνου του Προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, κ. Γεωργίου Πίττα.

Η 11η HORECA με περισσότερους από 550 εκθέτες, πάνω από 55.000 τ.μ. εκθεσιακής κάλυψης, πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και έναν εντελώς νέο τομέα για τη δόμηση και την ανακαίνιση των ξενοδοχείων, κατέρριψε κάθε ιστορικό ρεκόρ της!

Η HORECA, αποτελεί μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, και φέτος θα υποδεχτεί επισκέπτες όχι μόνο από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά επιπλέον από την Κύπρο, τις αναπτυσσόμενες βαλκανικές αγορές και τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.